Слави Трифонов не е имал желание да управлява, попадна в

...
Слави Трифонов не е имал желание да управлява, попадна в
Коментари Харесай

Антон Кутев: Слави не е имал желание да управлява, попадна в ситуацията по погрешка

Слави Трифонов не е имал предпочитание да ръководи, попадна в обстановката по простъпка, той не знае какво да прави, хората му не са подготвени. Това сподели в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " Антон Кутев, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

По думите му при едни последващи избори " ИТН " може да получи по-висок резултат.

" Борисов е изтощен, самият той не желае да ръководи страната. ГЕРБ наподобява като " бита лисица ". Българска социалистическа партия би трябвало да спре анти говоренето ", добави Кутев.

Според него резултатът на Българска социалистическа партия на парламентарните избори на 4 април е историческа загуба.

" Корнелия Нинова носи отговорност, би трябвало да си подаде оставката, аз го споделих през вчерашния ден на Националния съвет. Повече мисъл и интелектуална мощност в политиката на Българска социалистическа партия не би навредила. В момента партията и управлението нямат идентичен интерес ", добави Антон Кутев.

Той дефинира поддръжката на Българска социалистическа партия към Румен Радев за втори мандат като " закъсняла ". Според Кутев, в случай че Българска социалистическа партия беше оповестила поддръжката по-рано това е щяло да даде повече гласове на изборите.

" Изгубихме гласоподаватели. Има възможност раздаването на мандатите да стигне до Българска социалистическа партия. Този парламент няма да докара до никакви смислени решения и политики. Вероятността до Нова година да има нови избори е голяма " сподели още Антон Кутев.

Според него идващите избори могат да се окажат с много по-лош резултат за левицата.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР