Слави Трифонов не е експерт. Той е човек, който иска

...
Слави Трифонов не е експерт. Той е човек, който иска
Коментари Харесай

В политиката се уча от Ренета Инджова и Румен Радев, заяви Мика Зайкова

" Слави Трифонов не е специалист. Той е човек, който желае да промени нещо в България. Няма страна без корупция, само че тя би трябвало да е в търпими размери. Страната би трябвало да тръгне по нов път ", сподели пред " Нова телевизия " Мика Зайкова от гражданската квота на " ИТН ".

Според нея Трифонов няма желание да застава на политическа позиция. " Негово решение ще е, само че мисля, че не политическо лице би трябвало да застане като министър председател, а човек от екипа. Екипът е добър, има експерти по всичко ", сподели Зайкова, а за редките появявания на водача на " ИТН " пред медиите сподели, че е въпрос на темперамент.

Зайкова, която откри работата на 45-ото Народно заседание като ръководител, съобщи, че и трите нови партии - " ИТН ", " Демократична България " и " Изправи се! Мутри вън! " подвигат поддръжката си измежду гласоподавателите. За останалите участници в идващия парламент тя сподели, че " който желае може да ни поддържа когато гласуваме закони, само че не и да взе участие в държавното управление ".

По нейно мнение партията не се нарежда в левия политически набор, тъй като не желае напредничав налог, а плосък. Даде поръчка да бъде въведен необлагаем най-малко на приходите, а за младите фамилии фамилно подоходно облагане. За всяко дете ще се облекчава данъчната основа.

Зайкова съобщи, че в политиката се учи от Ренета Инджова и Румен Радев, цитира я " Дневник ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР