Слави Трифонов написа силни думи по повод инцидента, който по-рано

...
Слави Трифонов написа силни думи по повод инцидента, който по-рано
Коментари Харесай

Слави с разтърсващи разкрития за трагедията, сполетяла Цветан Недялков и сина му

Слави Трифонов написа мощни думи във връзка случая, който по-рано през днешния ден изживя един от най-приближените му хора. БЛИЦ напомня, че както първо медията ни заяви, пожар избухна в жилищна кооперация в центъра на София.

Заради изключителната обстановка се наложи целият блок да бъде евакуиран. Малко по-късно стана ясно, че.

Оказа се, че това се е случило в жилището на китариста от Ку-Ку бенд Цветан Недялков.

Именно по този мотив Слави Трифонов написа следното в персоналния си дейсбук профил:

„ Днес е огромен ден. Днес е извънреден ден. Днес е удивителен ден, тъй като моят сътрудник и другар Цветан Недялков, с който сме дружно от 30 години и неговият наследник Мартин, имаха най-големия шанс на света.

Те оцеляха след гърмеж на литиево-йонна батерия. Цецо купува тротинетка на сина си, включва я да се зарежда в хола, синът му излиза, той влиза в банята и 10 минути по-късно тротинетката избухва като бомба. Взривът избива прозорците и подпалва жилището.

Но, с помощта на шанса, на Бог, или на който там написа какво да се случи на всеки един от нас, моят сътрудник и другар и популярен китарист Цветан Недялков и синът му са живи и здрави. Ако им се беше случило нещо, напряко не знам какво щях да направя.

Пиша тези редове, с цел да ви насочва сигнал за внимание, когато купувате такива устройства. Явно технологиите са напреднали, само че не задоволително, с цел да могат да ни предпазят от такива произшествия.

Инциденти, които могат да станат нещастия. Така че – внимавайте!

Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм благополучен, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав! “.

 

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР