Слави Трифонов написа пост в социалната мрежа Facebook по повод

...
Слави Трифонов написа пост в социалната мрежа Facebook по повод
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Аз съм селянин с образование и възпитание. Нещо като чалгар с възможности!

Слави Трифонов написа пост в обществената мрежа Фейсбук във връзка държанието на партиите в ръководството, както и тези, които подлагаха на критика Бойко Борисов и Делян Пеевски , а в този момент работят дружно с тях. Публикуваме го без редакторска интервенция:

„ Да, няма никакво значение какво ще напиша в този фейсбук, за тия, които се мислят за „ солта на земята “, за тия дето мразеха Бойко Борисов и Делян Пеевски, мразеха ги и в червата, дори арестуваха Бойко Борисов, пък в този момент се прегръщат и с Бойко, и с Делян, най-безсрамно се целуват уста в уста, вършат сглобки, „ некоалиции “ и всевъзможни други извращения.

За присъдружните им медии, които чакат да вземат някой лев от неправителствени организации или просто се мислят за повече от другите. За тия, дето се мислят за античалгари, тъй като не схващат от музика и считат прелестната българска музика за нещо селско. За тия, дето се мислят, че са жители, пък мислят такива като мен за селяни. За тия, дето в този момент са легнали на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за тия, дето не просто лъжат, ами лъжат и те гледат в очите, за тия, които могат през вчерашния ден да се плюят, а през днешния ден – да се целуват и да викат „ няма проблем, това не са плюнки, това е дъжд “. За LGBT обществото, което не търпи непознато мнение и счита, че да си хомосексуалист е качество, за всичките тия и техните сходни, несъмнено, че няма никакво значение какво ще напиша във фейсбук.

Само дето, фейсбук ми дава независимост, не просто да бъда свободен и друг, в случай че изобщо съм друг, а ми дава независимост, да диря други такива като себе си. Преди го правех по малкия екран, дружно с други такива като мен, да вършим с изключение на телевизия, да имаме идея и да събираме други такива като себе си, без да знаем обективно къде са и дали съществуват. А в този момент намираме такива в свободното интернет пространство.

Да, тъкмо по тази причина има смисъл да пиша във фейсбук. Може да звучи мелодраматично, само че интернет разделя хората и интернет събира хората. Едва ли споделям мъдрости, които не са ви ясни, само че гледах днеска тия по какъв начин се прегръщат, целуват се и вършат петинг пред камерите (петинг е да се опипваш с колегата преди любовната игра). Та, гледах петинга на Асен Василев, Бойко Борисов и Христо Иванов. За цялостен кеф на груповия секс липсваха Кирил Петков и Делян Пеевски, само че те евентуално по душа са били с тях.

Така се обичаха тия хора, все едно през вчерашния ден изобщо не се мразеха, заплашваха и псуваха пред телевизионните камери. Как го вършат, напряко не знам. Без позор, без срам, без боязън. Защото знаят, че ще им мине номерът. Какво ли си споделят – българският народ е толерантен, няма проблем?

Възможно ли е да те е позор поради различен, който не изпитва позор? Аз съм по този начин. А при вас по какъв начин е? Само знам от историята, че българинът е доста необичайно създание. Нещо като селянина, който тия от „ солта на земята “ и LGBT/ППДБ никак не обичат. Защото е толерантен, любвеобвилен, спокоен, само че може да бъде нечовечен и решителен.

Хайде да забележим по кое време ще се извърнат нещата. И какво ще стане, откакто се извърнат нещата. Аз персонално ще вземам участие и ще върша каквото мога, с цел да се извърнат нещата. Защото съм селяндур, с обучение и образование. Нещо като чалгар с благоприятни условия. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР