Слави Трифонов напирал за роля в филм за възрастни преди

...
Слави Трифонов напирал за роля в филм за възрастни преди
Коментари Харесай

В началото на 90-те Слави щял да се снима във филм за възрастни! Давали му 3000 лева да бъде хайдутин, който обладава ханъма

Слави Трифонов напирал за роля в филм за възрастни преди 25 години, научи HotArena.

Кукувецът желал да блесне в прохождащата тогава порно промишленост у нас , само че тъй като бил срамежлив и надали не приличал на чехльо, се срамувал да покаже и лицето си. Затова Слави упорствал да се снима с маска. Нямал нищо срещу камерата да демонстрира мъжкото му достолепие, с което Трифонов непрестанно се акцентира и претендира, че то е много огромно. Хонорарът, който Слави щял да вземе при започване на 90-те за относително малко осъществяване в жанр чук-чук, щял да бъде 3000 лв. тогавашни пари , описват пред „ Таблоид ” осведомени с първите стъпки на учиндолеца в шоубизнеса.

Сюжетът на порно сюжета бил със абсурден социално-исторически подтекст родни хайдути атакуват турския везир и неговия харем, връзват везира за едно дърво и се отдават на замайващ секс с ханъмите . Естествено Трифонов нямало да играе везира или заптие, а щял да бъде един от войводите, които трябвало да показват на държанките на везира по какъв начин един български мачо обладава дамите.

И режисьорът, и операторите били преди малко приключили ВИТИЗ и били надъхани да създадат сефтето в киното тъкмо в порното. Но не им било писано да впишат това в креативните си биографии. Малко преди фотосите в наето за задачата студио в София планът пропаднал, тъй като начинаещите предприемачи , които давали парите за еротичното видео били застрашени от мутри от една от известните по това време трибуквени групировки . Кинаджиите и наетите девойки и момчета се изплашили, защото това можело да им коства живота, в най-хубавия случай да се разминат с пукната глава или счупена ръка и по тази причина прекратили фотосите още преди да са почнали и си обрали партакешите от въпросното студио.

Явно към този момент вървяла усилена битка за състезание в начинаещата порно промишленост.. Така първият секс филм у нас с исторически сюжет не съумява да се осъществя и Слави не съумява да блесне в него с изява под прикритие.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР