Слави Трифонов на 11 юли поздрави избирателите и колегите от

...
Слави Трифонов на 11 юли поздрави избирателите и колегите от
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Слави Трифонов имаше 2,5 млн. избиратели на референдума, сега са 650 000

Слави Трифонов на 11 юли поздрави гласоподавателите и сътрудниците от Има Такъв Народ за усъвършенствания резултат. А усъвършенстваният резултат е, че от 2,5 млн. на референдума през 2016 година, гласоподавателите са станали 650 000, в случай че някъде има спад с милиони, то той е при Слави. Това сподели на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

При 100% обработени резултати от ЦИК " ИТН " печели предварителните парламентарни избори с 24,8%. Втора е обединението ГЕРБ-СДС с 23,51%.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/231366818811458/
" Вчера още веднъж се върти приказката, че аз надали не вземам участие с партията си в някаква спогодба. А бе, хора, вие щяхте да ни изчегъртате! Вие сте токсични, аз не ви желая!, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Умолявам ви, вие надробихте тази попара, ще я сърбате. Стотици милиони похарчихте за избори. Ако вие ни вкарате в трети избори и не извършите държавно управление, няма никакво значение какво се случва с ГЕРБ. Съберете се, в случай че няма кабинет, няма да има бюджет. Не чакам Има Такъв Народ да създадат държавно управление. Планът им с президента е Бойко Рашков да вилнее, до момента в който изчегърта, колкото може ", сподели още той.

В началото на брифинга Борисов цитира изявления на политически водачи и свои лични по отношение на по какъв начин би трябвало да наподобява бъдещо държавно управление.

" Ако вие, водени от Румен Радев, ни вкарате в трети избори и не извършите държавно управление, няма никакво значение какво ще се случва с ГЕРБ. ГЕРБ няма и да поддържа проектокабинета на Има Такъв Народ ", добави Борисов.

„ Две страни останахме без План (бел. ред. План за възобновяване и устойчивост), само че едната е най-богатата и е все тая за този проект. Управлението на страната е доста къртовска, експертна работа. При мен всичко беше във напредък, да вземем за пример брутният вътрешен артикул “, посочи той.

Борисов се пошегува, че Слави Трифонов би трябвало да предложи най-малко 40 министри, с цел да има постове за всички искащи. Той подлага на критика Мая Манолова, че приказва от името на народа при извоювани 5% от гласовете и то при извънредно ниска изборна интензивност.

Бойко Борисов уточни още, че в случай че мандатът за сформиране на държавно управление стигне до ГЕРБ, той ще бъде върнат незабавно.

" Имаме кандидатура за президент. Ще кажа, когато му пристигна времето, както Слави Трифонов, Царят и доста други споделят “, добави той и добави, че претендентът знае езици, професор е, висок, хубав и с коса.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР