Слави Трифонов може и да изгуби много политически последователи на

...
Слави Трифонов може и да изгуби много политически последователи на
Коментари Харесай

Маестрото хвърли бомба: Слави Трифонов готви нещо грандиозно дни след изборите

Слави Трифонов може и да изгуби доста политически почитатели на партията си, само че като музикант и шоумен към момента се радва на фенска обич. Голяма вест за феновете му е, че Слави ще се завърне на сцената с „Ку-ку бенд“ за огромния концерт на Софи Маринова, който е броени дни след изборите на 8 октомври. Това ще се случи на 90%, в случай че всичко е наред и Трифонов е в добра форма.

Хора от екипа споделиха, че концепцията е Дългия да се появи единствено за песента „Единствени“, с която двамата със Софка се явиха на „Евровизия“ през 2005 година. Песента стана шлагер и доста години по-късно се изпълняваше както от български, по този начин и от балкански реализатори. Учиндолецът няма качване на сцената за концерт с групировката си от 2018 година.

В качеството си на водач на Има Такъв Народ Слави се появяваше постоянно онлайн във фейсбук, както и в изявление за БНР, само че новите си песни предпочиташе да презентира само в обществените мрежи.

„Хората са закопнели по огромните концерти на Слави и „Ку-ку бенд“. Старите шлагери са обичани на няколко генерации, а Софка е безспорната номер едно измежду фолкпевиците. Именно поради това се наложи да пуснем спомагателни билети за изявата“, разясниха уредниците. Според тях цялата зала „Арена Армеец“ ще се извърши до краен лимит, защото 90% от билетите се разпродадени месеци преди датата за събитието, а то справедливо е в топ 3 в класациите на разпространителските платформи.

Досега София Маринова сама е пълнила зала „Арена Армеец“ до краен лимит един път, а другата певица, която прави това знамение, е примата на родната сцена Лили Иванова.

Изненадата на всички почитатели с изключение на Слави ще са и сътрудниците му – Преслава, Устата, Константин и виртуозът Теодосий Спасов, които също ще вземат участие в концерта. „Не мога да разясня занапред дали Слави ще взе участие в мероприятието, Не отхвърлям, само че и не потвърждавам“, прецизира продуцентът на събитието, шефът на „Ку-ку бенд“ Евгени Димитров-Маестрото.

На всички концерти публиката посреща музикантите с радостни възгласи. Той и музикантите му не престават с огромното турне, което стартира на 22 юни в цялата страна и ще продължи до 19 ноември.В момента текстовете на песните, в които Слави Трифонов взе участие, се извършват от Борис Солтарийски, само че където и да се появи бендът, билетите свършват от раз, а публиката с часове пее с музикантите и даже не се постанова те да се включват, писа „България Днес“.

„Имахме емблематични моменти, в които публиката пееше ария след ария, а ние единствено свирехме и понякога Борката се постановяваше да подава ритъма“, кефят се от „Ку-ку бенд“.

„Групата е в страхотна кондиция, по този начин както би трябвало да звучим. Всичко е такова, каквото би трябвало да бъде“, споделя Маестрото. „Няма песни, които да не изпълняваме, тъй като Слави го няма. Той липсва поради метода, по който поддържа връзка с публиката. Няма по какъв начин да не липсва индивидът, който е основал всичко. Това е доста специфично“, безапелационни са от „Ку-ку бенд“. Според тях политиката не въздейства на музиката им и хората идват да слушат качествена музика, с цел да не помнят проблемите.

„Ние сме доста разнообразни в „Ку-Ку бенд“. Това обаче ни прави доста единни, тъй като се почитаме извънредно доста. Във всеки един миг разнообразни хора излизат на напред във времето. Всички са надарени и никой не се бори за първото място на признание“, безапелационен е Маестрото.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР