„Слави Трифонов много сбърка. Той можеше да направи правителство и

...
„Слави Трифонов много сбърка. Той можеше да направи правителство и
Коментари Харесай

Коларова: Слави щеше да е победител, ако кабинетът му беше бламиран в НС

„ Слави Трифонов доста сбърка. Той можеше да направи държавно управление и сега, в който го неодобряват да напусне триумфално Народното събрание като победител. Да покаже, че може и има подготвеност да го направи, тъй като той си е подвил опашката. В момента старите партии в Народното събрание може да издевателстват над Има Такъв Народ. Истинската позиция беше да направи държавно управление и да влезе в Народното събрание. Защото той може да заплаши тези три партии, че може да напусне Народното събрание, а тогава те остават в доста отрицателна светлина. Ако беше неодобрено държавното управление му, щеше да излезе като победител “, съобщи политологът Румяна Коларова в „ Тази заран “.

„ Има Такъв Народ може да са били в своята преценка (да откажат мандата – бел. ред.), само че това, което ме тревожи, беше, че го направиха доста остро и внезапно, тъй че не стана ясно каква е тяхната управническа опция – кои ще са дилемите им и кои ще са лицата “, счита политологът Даниел Смилов.

„ Вървим към предварителни избори. Няма консолидирано болшинство в този парламент, в случай че имаше, то щеше да излъчи държавно управление “, сподели Смилов.

Според него гласоподавателите на Слави Трифонов са представители на „ антиестаблишпмънт вота и не се интересуват от политика “, само че „ резултатите от референдума не са управническа стратегия “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР