Слави Трифонов ми се обади и ме помоли да отида

...
Слави Трифонов ми се обади и ме помоли да отида
Коментари Харесай

Манолова: Срещнах се със Слави по негова покана, убеждаваше ни да подкрепим мандата

Слави Трифонов ми се обади и ме помоли да отида в неговия офис , той има своите причини, съобразих се, срещата бе на 7 август - дни преди кабинета на Има Такъв Народ. Неговото гледище бе да подкрепим предлагането при президента Румен Радев. Това изясни Мая Манолова от ИБГНИ по отношение на , водач на Има Такъв Народ, че са се срещали.

Тя обяснила по какъв начин е допустимо да се случи мандата - в случай че се седне на масата, Има Такъв Народ с протестните партии и има съглашение .

Не сме желали на нито един от диалозите да имаме позиции и да парцелираме властта, описа Манолова. А за какво Слави Трифонов решил, че би трябвало да спекулира с тази среща, е негова отговорност .
 Българска социалистическа партия и ИБГНИ са съгласни на кабинет, в случай че Има Такъв Народ са съгласни
Българска социалистическа партия и ИБГНИ са съгласни на кабинет, в случай че Има Такъв Народ са съгласни

Имат идентични визии по политиките

Манолова разяснява и спекулациите от Тошко Йорданов , народен представител от Има Такъв Народ за ГЕРБ и Българска социалистическа партия. Ясно е, че политиците би трябвало да си приказват, в основата на тези срещи не е стоял никой от ИБГНИ, не отказахме срещата с Трифонов, с Нинова, спекулациите, че организираме секрети срещи... Не, не организираме .

Няма да стигна до там да си описвам срещите, срещата с Тошко Йорданов беше по негова покана и спекулацията във връзка с репликата за Христо Иванов беше вследствие на неговото гледище , разясни тя.

В срещите съм говорила един и също, че е допустимо държавно управление, в случай че Демократична България, ИНГНИ и Има Такъв Народ седнем на една маса и защото изказванието на Тошко Йорданов, че Христо Иванов желае да кадрува в регулаторите и няма да седне с него, откакто разясних, че регулаторите са право на всяка парламентарна група и в това число Христо Иванов има право , а въпросната имитация беше: Обещайте му и ще го излъжете, тъй като това не зависи от вас, тъй като той има право на хора в регулаторите ", описа още Манолова.
 Христо Иванов: Всичко, което се прави с третия мандат, е предизборна битка на Нинова
Христо Иванов: Всичко, което се прави с третия мандат, е предизборна битка на Нинова

Срещнал се с Трифонов на 7 август в една-единствена среща

Тя разяснява и упреци на Бойко Борисов, който " се упражнявал върху срещите ". " Твърдеше, че третият му кабинет е държавно управление на малцинството, а в профил трима министри с връзки на Движение за права и свободи, по какъв начин се оказаха - вследствие на какви диалози, индивидът, който ни спести и къщата в Барселона, и Мата Хари, би следвало да е по-обран в диалозите си , прикани тя.

Николай Хаджигенов обаче се възмути: Слави Трифонов не върви на никое място другаде, ние на одобряваме концепцията за фейсбук или ТВ Република . Темата я изчерпахме, неофициалните диалози ги направихме като публични, в случай че имаше диалози, щяхте да знаете, сподели той.

Аз обич при него не виждам, тъй като диалози нямаше, се пробва да извади персонални срещи като публични... а ултимативно ни показват на два пъти кабинет, разяснява още той.
 Борисов корав против Радев, Нинова, Манолова и Иванов и по-мек към Слави Трифонов
Борисов корав против Радев, Нинова, Манолова и Иванов и по-мек към Слави Трифонов

Министрите на Радев, Кирил Петков и Василев персонално упорствали Слави да ги остави министри
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР