Слави Трифонов май е купил телевизия Евроком, мълви се усилено

...
Слави Трифонов май е купил телевизия Евроком, мълви се усилено
Коментари Харесай

Гореща мълва в медийните среди: Слави Трифонов си е купил една от телевизиите

Слави Трифонов май е купил телевизия „ Евроком ”, мълви се интензивно в медийните среди, дочу HotArena.
Ако се има вяра на слуховете, договорката е била финализирана безусловно преди дни. Очаквало се в най-скоро време тя да бъде публично оповестена. На този стадий и Слави, и „ Евроком ” не разясняват. Журналисти в малкия екран признаха, че по коридорите се носи сходна мълва, само че шефовете изрично отрекли. Слави в никакъв случай не е бил забелязван в студиата на канала.
Още когато Трифонов разгласи, че стопира предаването си по Би Ти Ви, плъзна мълвата, че той води договаряния да купи медиата. Тогава се спрягаше сумата от 8 милиона евро. В последна сметка цената е била понижена до 12 милиона лв.. Трифонов щял да финансира покупката с персонални средства и заем от банка, който да погаси в период от 5 години.

Не е ясно и дали в медиата ще настъпят промени, в случай че договорката е реалност. В момента най-популярните излъчвания на канала са на Сашо Диков, Люба Кулезич, проф. Юлиан Вучков, Николай Бареков и Жорж Ганчев. В общи линии, малкия екран дава програмно време на всеки, който има опция самичък да финансира своя графа.
Източник на „ Уикенд ” твърди, че малкия екран щяла да бъде с ново име и чисто нова образна опаковка, която сега се подготвяла. Медиата щяла да се споделя „ Канал 7/8 ” – на името на продуцентската компания на Слави Трифонов „ Севън ейт продакшън ”. Очевидно от ефира на медиата Дългия ще загрява за политическата си кариера.
Припомняме, че Слави Трифонов има превъзходен екип, на който постоянно може да разчита за всевъзможни нови планове. Наскоро медиите означиха, че в живота на Дългия има една жена, която не е негова родственик и в никакъв случай не го е изоставяла.

Нейното име е Диана Младенова и се води продуцент на „ Шоуто на Слави “. Тя е паралелно до Трифонов още през цялото време на предаването и всичко, обвързвано с работата, минава през нея.
Диана дава отговор и ревизира персонално всеки подробност от протичащото се пред и зад камерата. Бивши фрагменти на Дългия са безапелационни, че Младенова играе също толкоз значима и незаменима роля в живота на Слави, колкото и Евгени Димитров – Маестрото. Диана се води акционер в „ Седем-осми “, взе участие на общи събрания и има право да взима значими бизнес решения, написа „ Галерия “.
Причината Трифонов да й гласоподава такова огромно доверие е голямата честност, която тя показва към него през годините. Младенова е с пет години по-млада от Дългия и е родом от Етрополе. Въпреки че не свети с визия, го впечатлила с острия си разум и бизнес усет и бързо се трансформира в дясната ръка на учиндолеца.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР