Слави Трифонов коментира с ирония съдебния иск за клевета, който

...
Слави Трифонов коментира с ирония съдебния иск за клевета, който
Коментари Харесай

Слави Трифонов след иска на Бориславова: Гледам около мен само подсъдими и бъдещи пандизчии

Слави Трифонов разяснява с подигравка правосъдния иск за клюка, който подаде против сценаристите му Лена Бориславова поради сатиричната ария по неин адрес.

" Влизам през днешния ден в офиса, сядам и виждам до мен единствено подсъдими и бъдещи пандизчии. Сценаристите ги съди Лена Бориславова поради песничката за " Кака Лена ". Тошко Йорданов го съди Асен Василев поради откраднатия програмен продукт. А мен ме съди Настимир Ананиев, само че не знам тъкмо защо ", направи равносметка на всичките подсъдими от Има Такъв Народ шоуменът.

И продължава да се шегува с политиците от Политическа партия, които, по думите му, го изненадали с чувствителността си, макар че не са хора на изкуството.

" Погледнах в очите другите подсъдими, видях тяхната болежка, и постоянно казано даже на мен ми стана малко мъчително. Казах си: " Гледай, какво нещо е - логиката подсказва, че чувствителни би трябвало да сме ние, въпреки всичко ние идваме от творчеството и изкуството, а рожбите на икономическите университети би трябвало да са корави и финансови акули, а то противоположното... " Пих по едно кафе с сътрудниците и им споделих: " Дайте да се разходим в парка. " Те споделиха: " Защо, Слави " А аз споделих: " Защото може да ни е за последно! " ", написа Трифонов в профила си във Facebook.

" Сега ще изтъквам текста на единия от подсъдимите, песента, в която се пее: " Ние сме неприятните в страшния филм. " А в припева думите са, сякаш, тъкмо за нежните и чувствителни души от " Продължаваме Промяната ". В припева се пее: " Изпратете ни без рев девойки, забравете дори наш`те имена. Копелета гадни бяхме всичките, но по този начин ни обичахте! ", приключва коментара си Слави Трифонов.

По-рано самата Лена Бориславова заяви в обществената мрежа, че по обед е внесла в Софийски градски съд искова молба за дело за клюка и уронване на името й. " След сценаристите следват още няколко против мними публични представители и жълти медийни бухалки ", предизвести тя, че няма да спре единствено дотук.

Още след първата й реакция след клипа с песента Трифонов реагира, че става въпрос за политическа ирония.

" Голям проблем за една песничка. Всъщност това е политическа ирония, от която някои хора доста ги боли, тъй като очевидно се усещат недосегаеми. Разбирам, че това е честен проблем. В България има независимост на словото, а аз съм свободен човек и моите сътрудници са свободни хора ", съобщи тогава водачът на Има Такъв Народ, който е към този момент кандидат-депутат и има имунитет.

 

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР