Слави Трифонов изиграл ролята на спасител за Мариан Бачев. С

...
Слави Трифонов изиграл ролята на спасител за Мариан Бачев. С
Коментари Харесай

Слави Трифонов спасил от мизерия наш актьор

Слави Трифонов изиграл ролята на избавител за Мариан Бачев. С присъединението си към звездния екип на шоуто през 2007 година, артистът възродил кариерата си и се завърнал на театрална сцена. Това призна самият той, като не спести детайлностите по какъв начин много дълго време бил без работа и даже се записал в Бюрото по труда.

Одисеята на Мариан Бачев стартира след напускането му от Театър "София " през 2005 година Актьорът самичък поискал да се раздели с сътрудниците си, а повода била несъгласието му с ръководството на театъра. "Цялата обстановка беше несправедлива ", споделя Мариан Бачев и добавя, че много дълго време не минавал около Театър "София ". "Ситуацията ", както я назовава, го научила да се старае да приема работата си професионално, а страстите да резервира единствено за сцената. Когато напуща непринудено, Мариан бил уверен, че елементарно ще си откри работа в различен спектакъл. Все отново имал няколко награди, както и номинации за "Аскеер ". Но не се случило по този начин. Близо две години той се занимава най-много с озвучаване на филми, което се оказва незадоволително, с цел да подсигурява фамилния бюджет. Затова Мариан, който от 18 години се радва на обич и естетика с колежката си Милена Видер, се принудил да се обърне към страната.

"И аз се записах с малцинствените групи в "Бюрото по труда ". Жената от "Бюрото по труда ", като ме видя, сподели: "Ама, апелирам ви се! Аз съм ви гледала в спектакъл "София ". Толкова доста ви одобрявам... Не мога да ви намеря работа като артист. " Казвам: "Ами, да, допускам, че няма да може да ми намерите, само че въпреки всичко, нали някакви права имам? ", споделя Мариан. 9 месеца получава минимална помощ за безработни и споделя, че в действителност разчитал на тези пари.

Съдбата му дава нов късмет посредством Слави Трифонов. Актьорът се причислява към екипа на шоуто му през 2007 година, с което рестартира кариерата си. Мариан става известен, вратите на театрите още веднъж се отварят за него, получава повече предложения да озвучава филми, както и да работи в радиотеатър. И всичко това, откакто получил опция да разгърне гения си в "Шоуто на Слави ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР