Слави Трифонов изиграл ролята на спасител за Мариан Бачев. С

...
Слави Трифонов изиграл ролята на спасител за Мариан Бачев. С
Коментари Харесай

Втори шанс! Ето кого спаси Слави Трифонов от глад и мизерия

Слави Трифонов изиграл ролята на избавител за Мариан Бачев. С присъединението си към звездния екип на шоуто през 2007 година, артистът възродил кариерата си и се завърнал на театрална сцена. Това призна самият той, като не спести детайлностите по какъв начин много дълго време бил без работа и даже се записал в Бюрото по труда.

Одисеята на Мариан Бачев стартира след напускането му от Театър „ София ” през 2005 година Актьорът самичък поискал да се раздели с сътрудниците си, а повода била несъгласието му с ръководството на театъра. „ Цялата обстановка беше несправедлива ”, споделя Мариан Бачев и добавя, че много дълго време не минавал около Театър „ София ”. „ Ситуацията ”, както я назовава, го научила да се старае да приема работата си професионално, а страстите да резервира единствено за сцената. Когато напуща непринудено, Мариан бил уверен, че елементарно ще си откри работа в различен спектакъл. Все отново имал няколко награди, както и номинации за „ Аскеер ”. Уви, не се случило по този начин. Близо две години той се занимава най-много с озвучаване на филми, което се оказва незадоволително, с цел да подсигурява фамилния бюджет. Затова Мариан, който от 18 години се радва на обич и естетика с колежката си Милена Видер, се принудил да се обърне към страната.

„ И аз се записах с малцинствените групи в „ Бюрото по труда ”. Жената от „ Бюрото по труда ”, като ме видя, сподели: „ Ама, апелирам ви се! Аз съм ви гледала в спектакъл „ София ”. Толкова доста ви одобрявам... Не мога да ви намеря работа като артист. ” Казвам: „ Ами, да, допускам, че няма да може да ми намерите, само че въпреки всичко, нали някакви права имам? ”, споделя Мариан. 9 месеца получава минимална помощ за безработни и споделя, че в действителност разчитал на тези пари.

Съдбата му дава нов късмет посредством Слави Трифонов. Актьорът се причислява към екипа на шоуто му през 2007 година, с което рестартира кариерата си. Мариан става известен, вратите на театрите още веднъж се отварят за него, получава повече предложения да озвучава филми, както и да работи в радиотеатър. И всичко това, откакто получил опция да разгърне гения си в „ Шоуто на Слави ”.

„ Телевизията постоянно е била голяма платформа. Аз съм сигурен, че има доста артисти, които имат като моите или по-добри качества, само че хората не са ги видели. Докато аз съм към този момент 12-та година в „ Шоуто на Слави ”, където работя с доста огромна група експерти и с опция за изява, която ти дава тази добавена стойност ”, споделя Мариан Бачев, който на 8 юли ще навърши 43 години.

Днес той се радва на претрупана стратегия, а измежду уговорките му е работата в театралната школа за деца и младежи, която откриват преди време с жена му Милена Видер. С нея са дружно към този момент 18 години, имат две дъщери и въпреки всичко нямат брак. „ Не го приехме като нужда... Когато нещо е обвързване, доста ме тормози, тъй като подписът няма да промени нищо, нито отношението ми към нея, нито към децата ”, споделя Мариан и добавя, че обича жена си по този начин, както в първия ден от връзката им. А тя стартира около работата им по представлението „ Синята стая ”. Тогава Милена имала почитател, който постоянно й правел сантиментални изненади, с цел да завоюва благоволението й. „ 51 червени рози на служебния вход на театъра… Това просто доста ме натегаше! ”, казвал е през смях Мариан. Той много дълго ухажвал Милена, преди тя да склони да му даде късмет. Двамата живеят от години под един покрив, само че импровизирано, написа " Уикенд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР