Слави Трифонов иска оставката на Денков. Според него българският премиер

...
Слави Трифонов иска оставката на Денков. Според него българският премиер
Коментари Харесай

Слави Трифонов иска оставката на Денков

Слави Трифонов желае оставката на Денков. Според него българският министър председател е изглеждал неуместно, унизително и обидно до австрийския канцлер Карл Нехамер.

Ето целият пост на Слави Трифонов във Фейсбук без редакторска интервенция: 

Тази сглобка и некоалиция, която ръководи сега, беше основана, съгласно техните думи, с главната цел България да бъде призната в Шенген.  Тоест, оправданието за основаването на това аморално, лицемерно и неспособно държавно управление беше основано, отново наблягам, съгласно самите участници, с главната цел до Нова година България да бъде призната в шенгенското пространство.

Снощи тази причина умря, защото Австрия отхвърли. Българският министър-председател Николай Денков изглеждаше неуместно, унизително и обидно до австрийския канцлер Карл Нехамер.

Съгласи се отговорно и омърлушено с думите на австрийския канцлер, че България още не е подготвена да бъде част от Шенген, подсмръкна тъжно и по този начин изчезна главната причина за съществуването на ръководеното от него държавно управление.

Което значи, че той незабавно би трябвало да си подаде оставката и тази сглобка и некоалиция да спрат да съществуват. Такива са обстоятелствата. А триумфът на всяко едно начинание се дължи главно на фактология, а не на неистини, измами, мечти и лакомия. Разбира се, по този начин нареченият Академик Николай Денков надали ще си подаде оставката. Сега ще има нови дъвки.

Всъщност, остарели дъвки, които ще бъдат препоръчани като нови, значими и основополагащи за съществуването на държавното управление:

правосъдната промяна, от която също нищо няма да стане, тъй като са некадърни и приемането на еврото, което също е доста подозрително, отново тъй като са некадърни.

И единствено желая да отбележа, за следващ път, че аз съм за България в Европейския съюз, за България в НАТО, наложително България в Шенген, наложително правосъдна промяна и за приемането на еврото. Но също по този начин считам, че това държавно управление, тази сглобка, тази некоалиция не са единствения път за постигането на тези съществени цели пред нас.

Даже както всекидневно излиза наяве, тази сглобка е пречка и главно пречи, сподели още Трифонов.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР