"Слави Трифонов и екипът му забравиха, че Крисия съществува! Не

...
"Слави Трифонов и екипът му забравиха, че Крисия съществува! Не
Коментари Харесай

Слави забрави за Крисия!

"Слави Трифонов и екипът му не помниха, че Крисия съществува! Не й звънят, не я търсят. Някъде към Коледа за последно имаше телефонен диалог и по-късно нищо ". Това разкри бащата на Крисия, Марин Тодоров пред "България Днес ".

Крисия е едно от най-големите открития на Слави и до края на предходната година участваше във всички значими негови планове. Имаше графа в телевизионното му шоу. Слави я канеше на концертите си и продуцираше участията й. От няколко месеца връзката била прекъсната и Крисия спряла да получава оферти за изяви. Изпълнителката не получавала никакви предложения за концерти и това я карало да се усеща зле.



"Не получавахме никаква информация от екипа на Слави Трифонов и преценихме, че няма смисъл и ние повече да се обаждаме. Криси стартира да работи по свои планове - към този момент има записани две песни, които са качени в персоналния й канал в уеб страницата за видеосподеляне YouTube. Направи и трета ария, която скоро би трябвало да е появи в интернет ", разяснява таткото. 13-годишната госпожица е доста дейна в обществените мрежи и постоянно разгласява информация както за персоналния си, по този начин и за професионалния си живот.



Преди време се появиха мнения, че има хора, които са желали да ангажират Крисия за разнообразни събития, само че по този начин и не са съумели да я договорят с продуцентите й. Самата певица стои надалеч от организирането на участия и само приема телефонни позвънявания, когато има нещо уредено. Тя получава инструкции за дата, час и място, само че работна задача не е имала месеци наред.

Напоследък обществените изяви на Крисия още веднъж се възобновили. Тя била поканена да пее в Сливен, а единствено преди броени дни била звездата на празник в родния си Разград.



"Каквото и да се случва, Криси продължава да преследва фантазиите си и да се развива. Тя е доста таланливо дете, което има огромни цели и желае да ги реализира. Продължава да посещава музикалната си педагожка, а любовта й към танците пораства с всеки минал ден. Крисия си преценя в каква сфера желае да се развива, а ние с майка й й даваме цялостната си подкрепаЮ, добави още гордият татко.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР