Слави Трифонов, ФейсбукБългарското ноу-хау от последните дни:У нас корупцията по

...
Слави Трифонов, ФейсбукБългарското ноу-хау от последните дни:У нас корупцията по
Коментари Харесай

Слави Трифонов обобщи българското ноу-хау от последните дни: У нас…

Слави Трифонов, Facebook

Българското ноу-хау от последните дни:

У нас корупцията по високите етажи не се санкционира със съд и затвор, а с оставка, полуоставка или излизане в отпуск.

``
реклама

У нас политиците с евтини жилища се ревизират от хора с евтини тераси.

У нас всяко дете на политик би трябвало да си има личен апартамент, до момента в който жителите от Ямбол се чудят по какъв начин ще си имат изобщо дете, откакто им закриха родилното поделение.

У нас влезлите в политиката го закъсват с парите и стартират да ги устоят тъщата или дядото.

У нас Национална агенция за приходите не намира данъчни нарушавания у нито един политик, само че пък намира време да праща електронно известие до редовите жители, с текст: „ Уведомяваме Ви, че ще изпълним непрекъснато наблюдаване върху държанието на лицата, за които има данни за получени приходи. “

У нас след злополука на пътя, лишила живота на 20 българи, се ревизират единствено водачът, пътните знаци и мантинелата, само че не и строителството и поддръжката на пътя.

 
У нас няма нито мажоритарна изборна система, каквато желаеха над два милиона и половина българи, нито пропорционална изборна система. Има подправена пропорционална система с замяна на избор.
4 индивида от Велико Търново отхвърлиха да заемат депутатското място на Цветанов, с цел да влезе чак седмият в листата. Който пък инцидентно има рекламна организация и извоювани публични поръчки и планове за близо 1 милион лв..

У нас министър на правораздаването и отговорник за контрола в пандизите става народен представител корифей, който след бягство на двама пандизчии от Централния софийски затвор отбрани властта с думите: „ Случаи на бягство от пандиза постоянно е имало, като се стартира от времето на граф Монте Кристо… “

Така че, уважаеми сънародници, ние сме измислили освен компютъра и киселото мляко, само че и парадокса като държавна политика.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР