Слави Трифонов е заплашвал народни представители от партията си, че

...
Слави Трифонов е заплашвал народни представители от партията си, че
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Слави праща мутри на депутатите си

Слави Трифонов е заплашвал народни представители от партията си, че в случай че " го предадат ", ще си имат съществени проблеми с него. Той даже желал те да бъдат подложени на детектор на лъжата, научи сензационно Lupa.bg.

Днес от сутринта Дългия привиквал депутатите от " ИТН ", като изпращал джипове с охранители, с цел да ги вземат даже от домовете им и да ги заведат при него. Лидерът оказвал сериозен напън и отправял даже закани към тях, с цел да не напущат групата на " ИТН " и във връзка бъдещото им държание в Народното събрание, твърди източник на Lupa.bg.

Такива информации се появиха часове, откакто Трифонов разгласи, че Има Такъв Народ напуща ръководещата коалиция, а в отговор министър председателят Кирил Петков даде да се разбере, че " Промяната " ще разчита на негови депутати при гласуванията в пленарната зала. " Правителство на малцинството е доста по-добро от държавно управление, в което непрестанно се извиват ръце ", съобщи многозначително Петков.

Привличането на хора от Има Такъв Народ и разединение на партията на Трифонов явно е подготвян от " Промяната " вид, с цел да остане държавното управление на власт. " Аз имам вяра, че в Има Такъв Народ има хора, които също са против корупцията. Вярвам, че има капацитет в депутатите на Има Такъв Народ да поддържат това държавно управление ", съобщи Кирил Петков по време на конференцията си през днешния ден следобяд.

Според неофициална информация, от най-малко месец в “Промяната” се готвят за подобен потаен сюжет и към този момент са съумели да привлекат на своя страна към 15 от 25-те депутата на Трифонов. Като съгласно спекулации измежду “променените” попада и министърът на енергетиката от Има Такъв Народ Александър Николов, който е допустимо да остане в държавното управление.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР