Слави Трифонов е влюбен! Новата тръпка на Дългия, който още

...
Слави Трифонов е влюбен! Новата тръпка на Дългия, който още
Коментари Харесай

Бомба! Слави Трифонов е влюбен

Слави Трифонов е влюбен! Новата тръпка на Дългия, който още е в листата на най-желаните богати ергени на България, е на половина на възрастта му. За новата жена до Трифонов се знае единствено, че е студентка по маркетинг, а двамата се срещнали посредством общи сътрудници от малкия екран " Седем осми ".

За връзката им са наясно единствено отдадените към кръга на Дългия.Последната му половинка - младата фитнес инструкторка Мартина Джорджевич, се раздели със Слави след повече от 5 години взаимен живот. Хубавицата непрекъснато се оплаква, че живее в " златна клетка ", което в последна сметка поставя завършек на връзките й с шоумена.
Именно новата тръпка прави благополучен Слави, който още веднъж бил влезнал " във фаза продуктивност " и шашкал сътрудниците си с позвънявания и разбори денонощно.

" Сега вършим кастове и търсим водещи на предаването " Бягство към успеха ", което ще тръгне по Би Ти Ви лятото или есента. Спрели сме се на профил на мъж, харизматичен и с подарък слово. Много е мъчно, тъй като минахме много известни имена, само че множеството са изтъркани и Трифонов не ги желае ", споделят хора от екипа.
За ролята на водещ на играта-шоу хората към Слави доста харесвали артиста Димитър Маринов.

Колкото до Люси Дяковска, която е другата спрягана за водещ, двамата със Слави са от Плевен и се познават доста добре. През февруари певицата завоюва най-гледаното шоу в Германия - " Аз съм звезда, измъкнете ме отсам ". В предаването тя прекара седмици в австралийската джунгла с конкуренция от 12 световноизвестни персони и рискови прекарвания. Певицата завоюва премията от 100 000 евро, а сега немска телевизия снима документален филм за нея, написа " България през днешния ден ".

Слави даже обмислял този път да се яви в листите като народен представител и да влезе за малко в бъдещия парламент.Пет години откакто напусна с гръм и тропот Би Ти Ви, Трифонов се завърна на бял кон и в нейната стратегия. Неговата компания ще прави втори сезон на надпреварата " Бягство към успеха ", което през 2009 година беше снимано като план на " Шоуто на Слави ".Продуцент на предаването с днешна дата ще е Евгени Димитров-Маестрото.Това е огромното завръщане на Слави Трифонов в Би Ти Ви, което при положение на триумф най-вероятно ще бъде последвано от още планове. То идва единствено четири месеца след завръщането в малкия екран на програмния шеф от нейните златни години - Апостол Пенчев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР