Слави Трифонов е скъсал завинаги с родното си село Тодорово,

...
Слави Трифонов е скъсал завинаги с родното си село Тодорово,
Коментари Харесай

Фалира ли? Слави разпродаде имотите на баща си

Слави Трифонов е скъсал вечно с родното си село Тодорово, по-известно с бившето си име Учиндол, и е разпродал всички парцели на починалия си татко, които приживе бай Тодор стопанисваше и увещаваше сина си да не се отхвърля от тях.

Съвсем неотдавна Дългия продал терен с внушителните размери от 3600 квадрата, прочут на локалните като тогавашното военно отделение, на млада жена на име Симона. Парцела Трифонов бе пуснал за продажба през предходната есен. Няма и година по-късно съумял да се отърве от него против крупна сума пари. Преди години учиндолецът купил земята съвсем на безценица. Плановете му били да вдигне там чифлик с градини и басейни по поръка на своя татко, само че след гибелта на дядо Тодор през 2017 година градежът се разсъхнал. За да приготви терена за палата, Слави срутил всички постройки от славното войнишко минало, с които купил поделението. После платил и да му създадат план за огромна къща, който също продаваше на претендентите за притежатели, само че новите стопани желали да употребяват мястото за земеделие, а не да подвигат дворец, тъй като нямали опциите на Трифонов.

Миналата година стана ясно, че Дългия е харизал и бащината си къща в селото. Новината удостовери и Янчо Итов кметски наместник на обитаемото място. Според него в парцела на Дългия към този момент имало новодомци младо семейство, което направило опреснителен ремонт на постройката. В последните години къщата, в която минава детството на чалга политика, пустееше и бе оставена на произвола на ориста. Единственото, в което маниакалният на тематика сигурност Трифонов бе вложил, бяха охранителни камери, които да вардят празния парцел от любопитни хора. Допреди татко му да издъхне, къщата бе добре поддържана. Дядо Тодор, който умря през ноември 2017 година, живееше непрекъснато там и се грижеше за двора си. След гибелта му обаче жена му Здравка се преместила в Плевен при щерка си Петя, тъй като не желала да остава сама на село. Двете дами въобще не стъпвали в къщата преди продажбата ѝ, а Слави Трифонов не бил засичан в селото повече от 10 години.

В момента той населява първокласното си 5-етажно имение в столичния квартал Бояна, което е под денонощна защита и разполага с нечувани екстри, като басейни, винарна, джакузита, вътрешен асансьор, японска градина, личен фитнес, панорамна тераса и още десетки скъпи екстри. Трифонов има и редица други разкош парцели в столицата и провинцията, които не благоволява да заявява пред КПКОНПИ към този момент една година, въпреки да е длъжен от закона да го направи, защото бе народен представител в краткосрочния 45-и парламент, написа Ретро.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР