Слави Трифонов е с крачка назад отдавна. Никога не се

...
Слави Трифонов е с крачка назад отдавна. Никога не се
Коментари Харесай

Ива Митева: Третият мандат да отиде при „Демократична България“

Слави Трифонов е с крачка обратно от дълго време. Никога не се е месил в решенията, постоянно сме ги обсъждали. Това сподели Ива Митева от Има Такъв Народ по БТВ.

„Слави Трифонов е водач на „Има подобен народ“, само че не е подобен, какъвто е Бойко Борисов или Корнелия Нинова, които са толкоз мощни и толкоз месещи са на всички места. Поне аз по този начин съм го усетила, в никакъв случай не се е опитал да ми въздейства за някакво решение, изключително когато то е експертно“, изясни тя.

Митева добави, че тези, които напуснаха, са упреквали водача в властническо взимане на решения, тъй като са очаквали избрани постове.

Тя не изключи при трети мандат да се поддържа предлагането министър председателят да е излъчен от Политическа партия. „Третият мандат би трябвало да се даде на тази политическа мощ, която най-вече ще консолидира обединяване към себе си“, добави Ива Митева. По думите й – през последните дни „Демократична България“ дава поръчки по тази причина.

Митева посочи, че Има Такъв Народ също не биха отказали опит да образуват държавно управление с третия мандат, само че смята, че с Демократична България шансът за разговор е по-голям.

„От това, което слушам от „ Продължаваме промяната “, от „ Българска социалистическа партия за България “, мисля, че „ Демократична България “ могат да създадат това обединение“, сподели тя.

„Независимо при кого отиде мандатът, дали при нас, Демократична България или Българска социалистическа партия, мисля, че би трябвало да го осмислим като общ на всички дружно. На всички, които желаеме да създадем нещо. Да си дадем втори късмет и да свършим нещо свястно, да покажем, че има смисъл да сме в това НС“, добави зам.-председателката на Народното събрание.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР