Слави Трифонов е поканил Кирил Петков и Асен Василев за

...
Слави Трифонов е поканил Кирил Петков и Асен Василев за
Коментари Харесай

Напрежение между Кирил Петков и Слави Трифонов: Кой кого е поканил на среща за първи път?

Слави Трифонов е поканил Кирил Петков и Асен Василев за министри в кабинета на " ИТН " (ИТН). Това разгласи пред bTV министърът на стопанската система Кирил Петков.

,,Точно в този кабинет пристигна член на " ИТН " и сподели към мен: " Много одобрявам работата ти като министър, доста одобрявам работата и на Асен Василев. Мога ли да ви направя среща с Тошко Йорданов, тъй като аз доста бих се радвал да бъдете част от кабинета на ИТН``, описа Петков. По думите му е имало и втора среща. Председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов е пристигнал в офиса на Асен Василев и е споделил, че би се радвал двамата да продължат като министри. Каза, че ще ни направи среща със Слави Трифонов, добави Петков.
 Трифонов: Ако има предварителни избори, е добре да са дружно с президентските (ВИДЕО) Трифонов: Ако има предварителни избори, е добре да са дружно с президентските (ВИДЕО)
Съставяне на ново държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия е невероятно. Зависи от ходовете на президента дали изборите ще са 2 в 1, само че по този начин е по-д...

,,Слави Трифонов ме предложения в неговия кабинет и сподели: " Кириле, бих се радвал да си министър ". Аз споделих: " Благодаря за поканата, само че за мен е доста значимо само да се свърши работа, ние не гоним по никакъв метод постове ", добави Петков.

В изявление за Българска национална телевизия през вчерашния ден Слави Трифонов показа, че двама от служебните министри - Кирил Петков и Асен Василев, са пристигнали при Има Такъв Народ и са декларирали, че желаят да останат в последващо държавно управление.

Кирил Петков стартира да има ултимативно държание и по тази причина преценихме, че няма да се договорим. Те в действителност свършиха доста добра работа, с цел да стане това изчегъртване на ГЕРБ, добави още Трифонов по отношение на двамата служебни министри.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР