Слави Трифонов е подписал вчера без възражения акта, издаден му

...
Слави Трифонов е подписал вчера без възражения акта, издаден му
Коментари Харесай

СЕМ написа акт за Трифонов за „обидни квалификации на политически фигури от женски пол“

Слави Трифонов е подписал през вчерашния ден без възражения акта, публикуван му от Съвета за електронни медии поради обидни квалификации на политически фигури от женски пол, обясниха от регулатора пред.

На едно от идващите си съвещания членовете на Съвет за електронни медии ще гласоподават вероятно наказателно разпореждане за тв 7/8.

За инспекцията на Съвет за електронни медии заяви самият Трифонов във фейсбук, като разгласи: „ След Комисията по дискриминация и Съвет за електронни медии се е заел да ни трича поради песничката за Лена, Съвет за електронни медии са се сезирали, тъй като въпросната ария е нарушила „ положителните нрави “.

Издаденият акт е за дискриминация, каквато е формулировката в закона, и не е единствено поради песента, а и поради други уязвени политически фигури, изясни Соня Момчилова, ръководител на Съвет за електронни медии. Инспекторите от отдел „ Мониторинг “ към съвета са следили тв 7/8 през януари, когато са открили нарушаванията. Според процедурата се праща акт на доставчика и в случай че няма възражения, следва издаването на наказателно разпореждане. Глобата е в размер от 3000 до 20 000 лева

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР