Слави Трифонов е мултимилионер в имоти, собствеността му смайва! Слави

...
Слави Трифонов е мултимилионер в имоти, собствеността му смайва! Слави
Коментари Харесай

Вижте какви имоти притежава Слави Трифонов – само обзавеждането му струва милиони

Слави Трифонов е мултимилионер в парцели, собствеността му смайва!

Слави Трифонов от дълго време се е наложил като един от най-богатите хора в България. Той обаче е прекомерно „ спестовен “ като не пръска пари за скъпи играчки, пътувания и капризи, а влага главната част от финансите си в недвижимо имущество.

Само в столицата шоуменът има четири грамадни жилището и една къща в тузарския квартал „ Делта хил “, където живее и сценаристът му Иво Сиромахов.

Последният обаче е дрипльо спрямо шефа си, написа вестник „ Всеки ден “.

 Имотите на Слави Трифонов Слави Трифонов има изумителни парцели в столицата и на морето. Само жилището на бул. „ България “, което Слави Трифонов населява към днешна дата, се простира на рекордната повърхност от 380 квадратни метра. То е разположено в постройката на паметното заведение „ Джанъм “, а откогато се раздели с Мартина Огнянова, Слави Трифонов се върна в него.

Дългия разполага и с луксозен мезонет в полите на Витоша, както и с два големи жилището в „ Драгалевци “, всеки от които е на повърхност над 150 квадратни метра.

Безспорно една от неговите най-луксозни придобивки е и апартаментът във Варна, който е част от комплекса „ Порт Палас “.

Само бароковата покъщнина в него обаче коства тъкмо толкоз, колкото и самото жилище, разкриха източници, близки до шоумена. В родния си Плевен, Слави Трифонов разполага с дом от 120 квадратни метра плюс три декара парцел в родното си село Тодорово.

„ Слави не е от хората, които харчат като луди за последни модели коли, парцали, бижута и прочие. Той влага всичко в парцели и в продуцентската си компания. Инвестициите му несъмнено са направени с доста разум и знания, тъй че старините му са застраховани за десетилетия напред “, разясняват осведомени.

Е, няма подобен лукс просто! Слави Трифонов още веднъж мазета рибата

Шоуменът живее като същинска холивудска звезда

Спалнята на Дългия в жилището му в морската столица Варна

По този план е строена къщата на Слави Трифонов в Драгалевци

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР