Слави Трифонов е единственият политически лидер без подадени документи в

...
Слави Трифонов е единственият политически лидер без подадени документи в
Коментари Харесай

  Слави Трифонов отново отказа да каже колко пари има 

Слави Трифонов е единственият политически водач без подадени документи в обществения указател на Антикорупционната комисия. Той не е педставял такива и преди този момент.


Ето още от заявеното от първите в страната.

Президентът Румен Радев е икономисал в банков влог към 136 000, има кредитна карта за 10 000 и инвестиции в пенсионни фондове за 11 000.
Бившият министър председател Кирил Петков има на влог 700 000 $ и 20 хиляди лв..


Бившият ръководител на Народното събрание Никола Минчев заявява от заплати и дарения съвсем 36 хиляди лв..


Бившият транспортен министър Николай Събев е купил 5 жилището и 2 вили в Созопол за малко над 3 милиона лв., 2 мотоциклета и 2 коли. Банковите му влогове са близо 15 милиона лв., а от земеделие над 21 милиона лв., демонстрират данните от обществения указател.

Бившият началник на Министерство на вътрешните работи Бойко Рашков разполага със 169 000 лв. на влог и съвсем 700 000 лв. във фондове.
Бившият районен министър Гроздан Караджов – апартамент в Рим за съвсем 2 милиона лв., спестени малко над 203 хиляди, от земеделие – съвсем 600 хиляди лв..


От някогашните министри единствено посланик №1 Теодора Генчовска е заявила със забавяне 12 хиляди и банков влог от 3000 евро.

30 депутати от последните три Народното събрание не са подали заявления – 16 от тях са от ГЕРБ, по четирима са от Движение за права и свободи и „ Изправи се, мутри вън “, трима са от Българска социалистическа партия и по един от „ Демократична България “, „ ИТН “ и „ Обединени патриоти “.

За следващ път по този начин е постъпил и водачът на „ ИТН “ Слави Трифонов. bgvoice

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР