Слави Трифонов дал интервю за френски вестник, в което е

...
Слави Трифонов дал интервю за френски вестник, в което е
Коментари Харесай

Икономист: Слави Трифонов изръси долна глупост

" Слави Трифонов дал изявление за френски вестник, в което е изръсил долната нелепост.
Идеята, че Европейски Съюз е добра концепция да стане една страна е задоволително малоумна сама по себе си. А обосновката на това мнение на Трифонов е още по-глупава. Проблемът бил, видите ли, че страни като Унгария не следват компактно идеологическият диктат на Брюксел ", написа икономистът Георги Вулджев във Facebook.

" Трифонов очевидно е засегнат от това, че Орбан не желае тема за хомосексуализма да се преподава на малолетни. Какъв смут, какво мракобесие. И такива като Орбан, споделя ни Трифонов, би трябвало да се санкционират. Най-добре пък Европейски Съюз да стане една огромна страна, директно ръководена от Брюксел, тъй че такива " ексцесии " изобщо да не може да се случват.

Това звучи като нещо, което ПИК биха измислили, с цел да го нападат, само че в действителност Трифонов самичък си го споделя. И самичък се злепоставя пред личните си гласоподаватели. С сходни про-брюкселски сервилни брътвежи, Трифонов дава знак, че се нарежда като Борисов-2 и Има Такъв Народ като ГЕРБ-2.

Привидно народняшка партия и водач, които обаче компактно следват идеологическия диктат на Брюксел и са подготвени да предадат суверенитета на България във всяко едно отношение. Валутното е единствено най-очевидното. "

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР