Слави Трифонов даде интервю на Тошко Йорданов по телевизия 7/8

...
Слави Трифонов даде интервю на Тошко Йорданов по телевизия 7/8
Коментари Харесай

Слави Трифонов получил sms от Кирил Петков за ареста на Борисов, докато вечерял в ресторант

Слави Трифонов даде изявление на Тошко Йорданов по телевизия 7/8 в новото предаване " Нещо персонално ", което по-скоро се трансформира в другарски диалог сред него и някогашния водач на парламентарната му група. По време на разговора, двамата направиха оценка на миналите избори, получените резултати и опитите за ръководство. Той разкри по какъв начин е научил за ареста на Борисов ии го иронизира, че сега се стреми към партньорство с Политическа партия, откакто водачът им е разпоредил ареста му.

По време на диалога Трифонов и Йорданов направиха извода, че в действителност огромната заслуга на Има Такъв Народ е била, че са свалили ГЕРБ от власт след 10 години, въпреки че в този момент тяхната партия остана под чертата за Народно заседание.

" Това е реалност, единствено че това заглъхна, че в действителност ние свалихме Бойко Борисов след 10 години ", отбелязва Трифонов, който се съгласи с Йорданов. Самият Йорданов изрича удовлетворение, че Бойко Борисов не е министър-председател.

" Фактите и истината в тази съответна работа нямат никакво значение ", споделя за полтиката Трифонов. Завързва се къс спор, че в действителност Борисов и ГЕРБ отново са спечелили изборите, като тази теза застъпи Слави Трифонов. Йорданов отвърна, че това няма значение, тъй като няма да може да ръководи.

" Това е правилно, само че като виждам през вчерашния ден по какъв начин се държи като котарака Леполд, вид " ребята, давайте жить заедно - другари, дайте да живеем дружно ", сподели по адрес на Борисов - Трифонов. И продължи да го съпоставя, този път с Джим Кери от кино лентата " Всемогъщия Брус ".

" Бойко Борисов ми наподобява на Джим Кери - по този начин е благополучен, че още веднъж е господ! Какво значение има, че са го арестували тия двамата ", обобщава Трифонов във връзка Политическа партия и протегнатата ръка на водача на ГЕРБ за взаимно ръководство.

По този мотив Лидерът на Има Такъв Народ описа още по какъв начин Кирил Петков му е съобщил с есемес " Аз арестувах Бойко Борисов ", до момента в който Трифонов вечерял в ресторант.

" По това време аз бях на ресторант, в който вървя да вечерям, защото ми е самотно да си сготвям у дома самичък. Дразни ме да мия чиниите ", споделя Слави с усмивка. Иначе с най-голямо наслаждение. И бях в този ресторант, в който нормално вечерям. Сам, защото там е скатано, за мен комфортно, няма доста хора. В момента, в който излизам, откривам, че към ресторанта е цялостно с полиция, което доста ме изненада. Моите сътрудници, с които поддържам връзка и вечерям, ги попитах защо става въпрос. Оказа се, че там, където вечерям, живее някогашният министър на финансите Влади Горанов. Тогава разбрахме, че по новините са споделили, че стартират арести на Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова ", описа той.

" Тогава видях, че съм получил известие от Кирил Петков на телефона си. Ще го изтъквам по памет, беше нещо от сорта: " Арестувах - от първо лице, аз. Арестувах Бойко Борисов, Влади Горанов и Менда Стоянова, Севделина Арнаудова ". Това беше, в малко известие. Това беше и аз, като един естествен фен, гледах всичко друго като хората по малкия екран ", добави водещият. 

Трифонов добави още, че евентуално и останалите съдружни сътрудници са научили от някогашния министър председател по същия метод за ареста на водача на ГЕРБ. И упрекна Политическа партия, че са се намесвали в работата на министерствата, водени от Има Такъв Народ. Той изискал най-малко в Министерство на вътрешните работи всяка партия да има един зам.-министър, само че Петков отказал.

" След това те се намесваха брутално в работата на министерствата, за които отговаряше Има Такъв Народ. Аз персонално не съм се намесвал. В случая за ареста на Борисов - аз не съм се обаждал. Аз разбрах като есемес, получен от Кирил Петков, и мисля, че същото е годно и за останалите съдружни сътрудници ", добави той. И цитира единствения случай, когато повдигнал този въпрос - по време на диалог на спкер с Кирил Петков, Христо Иванов и Корнелия Нинова, който бил във връзка иизбора на началник на Българска народна банка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР