Слави Трифонов 3 месеца пази в тайна смъртта на майка

...
Слави Трифонов 3 месеца пази в тайна смъртта на майка
Коментари Харесай

Три месеца Слави Трифонов е криел смъртта на майка си

Слави Трифонов 3 месеца пази в загадка гибелта на майка си. Пенсионерката Здравка е умряла през септември, а почерненият шоумен даже е отказал да чества 57-ия си рожден през октомври, тъй като бил в печал, написа " Ретро “.

За загубата си. той разкри самичък в обява в своя формален фейсбук профил преди дни.

Близки до водача на Има Такъв Народ разкриват, че след кончината на майка си Трифонов бил изцяло сломен и все, още не можел да се възвърне прочувствено.

Покойната Здравка бе най-големият престиж в живота му и нееднократно от дребния екран Слави е правел самопризнания, че обожава майка си и по-голямата си сестра Петя и те са най-важните дами за него.

Баща му Тодор се спомина още през 2017 година след дълго боледуване, напомня HotArena.

Приживе Здравка Трифонова нееднократно беше посетител в шоуто на сина си, където е разказвала любопитни истории от неговото детство, а интервютата водеше самият Слави. " С татко ти се срещнах, като се връщах от бригада един ден. Вървяхме си с две приятелки, едната имаше среща с другар на татко ти. И по този начин на другата вечер се запознахме с него. Той след това отиде боец и аз го чаках 2 години, беше в казармата в Хасково “, показа в едно от тв участията си тя.

Здравка споделяше още, че шоуменът е бил доста дисциплиниран, като бил дребен, само че доста плачел, когато не била до него. Затова и не го пуснала на детска градина.

Бащата на Трифонов пък  приживе споделяше, че единственото му предпочитание е синът му да не се занимава с политика. Слави обаче не извърши последната му воля.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР