Слави се надявал сложната интервенция най-после да реши проблема му

...
Слави се надявал сложната интервенция най-после да реши проблема му
Коментари Харесай

Прочетоха Присъдата, Феновете В Сълзи. Безкрайно Тъжна Диагноза За Слави Трифонов, От Това Връщане Назад Няма

Слави се надявал комплицираната намеса най-сетне да реши казуса му и този път той да успее да проходи обикновено, само че съвсем година след нея резултатите не били положителни, а положението му отивало все пò на зле. Учиндолецът към този момент бил изцяло некадърен да се придвижва без помощта на патерици или различен човек, който да го придържа, с цел да пази равновесие. Изкачването на стълби на този стадий за него било невероятно, а по сходен метод се развивали нещата и с шофирането.

Скоро Трифонов нямало да може самичък да ръководи автомобила си, което в последните години се случва рядко, защото той се движи на всички места компактно с гардове и персонален водач. Освен това приемал и по шепа мощни болкоуспокояващи лекарства всеки ден, с цел да е в кондиция за работа. Това продължавало от години и всекидневието му без тях било немислимо.

Шоуменът признава, че болките в крайници не били единствените, които му причинявали сериозен дискомфорт. Изпитвал такива в кръста и гърба, които по цели нощи не му давали мира и го карали да будува. От екипа на предаването му разкриват, че болният му крайник бил тотално диспропорционален с другия и фрапантно по-слаб. Въпреки че Слави се възползвал от уменията на най-хубавите рехабилитатори и кинезитерапевти, които му помагали за раздвижването на крайника, той продължавал да линее и да губи витални функционалности.

Неотдавна се заприказва, че 18 години след старта на предаването му по Би Ти Ви той е решил най-сетне да се пенсионира. Новите му здравословни премеждия удостоверяват слуховете, че Трифонов ще отсъства от екран, само че още не е ясно дали шоуто му ще падне дефинитивно, или още веднъж ще се води от негови заместници.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР