Слави никога не е взимал решение еднолично, когато има да

...
Слави никога не е взимал решение еднолично, когато има да
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Слави никога не е взимал решение еднолично

Слави в никакъв случай не е взимал решение еднолично, когато има да се взима някакво решение, то се разисква. При нас е професионално ситуирано това. Когато става дума за юридически проблем - си вземат решение юристите, когато става дума за финансов проблем - крайната дума имат финансистите.

Това съобщи депутатът от " ИТН " Тошко Йорданов в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия.

На въпрос ще бъде ли Трифонов претендент за народен представител и на идващите избори, той отговори, че би трябвало да се изчака да входират листите.

" Ние декларирахме още преди изборите, че ние обединения с ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация и другите там патерици няма да вършим. В последна сметка българският гласоподавател ще избере - в предишния парламент за малко не остана, в идващия ще забележим какво ще се получи ", разяснява Йорданов.

И добави, че " ИТН " ще се коалира с някой, който не е от статуквото, тъй като е извънредно време в тая страна партиите, каквото кажат преди избори, да го създадат след изборите.

По думите му предишните избори не са били почтени. А 45-ият парламент в конфигурацията, в която е бил, е трябвало да бъде преустановен.

" В тоя парламент нямаше глупак, който да вярваше, че ще изкара повече от един месец. Ако е имало, желая да му знам името, тъй като би трябвало да се документира здравно ".

Според него мажоритарните избори би трябвало да бъдат направени вярно, да бъдат направени добре.

" За да не стане на идващите избори, които са мажоритарни, да скочат всички и да кажат какъв брой са тъпи и какъв брой са неприятно направени. За да се създадат, би трябвало да има ясна информация какви хора живеят в страната. Да се каже, че това може да стане за месец, това е откровена простотия ", сподели още Йорданов.

Хората стоят зад " ИТН ". Кой различен? - попита депутатът и добави: " някой олигарх, на Бойко Борисов фантасмагориите ". Той посочи, че зад Слави Трифонов стоят хора, на които им е писнало от сходно ръководство на страната.

" Господин Трифонов не сподели да изчегъртаме ГЕРБ, а сподели да изчегъртаме направеното от ГЕРБ, което е по-различно. Да изчегъртаме това, което е мърсотия, цялата мърсотия, която натвориха. Ако си визиите една кухня в ресторант, не изключително влиятелен, в случай че влезете в кухнята, има несъмнено половин пръст мърсотия, която не се измива, тя се изчегъртва със шпатули, по-късно се мие. Ако желаете някаква друга метафора, това са авгиеви обори, които би трябвало да бъдат почистени ", разяснява Тошко Йорданов.

За служебното държавно управление беше безапелационен, че то първо би трябвало да свърши някои неща и тогава да се види какво е направило. Уточни, че сигурно всяко държавно управление, друго от ГЕРБ, е по-добро.

" Правителството на Румен Радев има два месеца да потвърди, че прави работа. Нека да минат най-малко 15 дни и тогава общо-взето ще е ясна посоката ", сподели още Йорданов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР