Слави Минеков призна при Диков, че е подписал писмо (след

...
Слави Минеков призна при Диков, че е подписал писмо (след
Коментари Харесай

В БОЕЦ бесни на Минеков

" Слави Минеков призна при Диков, че е подписал писмо (след сигнал на ОЛАФ за глоба от 8 500 000лв.) за Ларгото. Минеков афишира в писмото всички действия по този план за законосъобразни и отхвърля всички искания на Брюксел за наложените наказания, като неоснователни. Самият Минеков до преди седмица обявяваше този план за корупционен и по какъв начин щял да разкрие всички схеми на мултака в този обир!

А СЕГА ИЗВЕДНЪЖ - ПРОЕКТА Е ЗАКОНЕН И НЯМА НИКАКВИ НАРУШЕНИЯ!

Слави, кого лъжеш? "

Това написа в профила си във Facebook водачът на БОЕЦ Георги Георгиев.

" БОЕЦ разполагаме с цялостния текст на писмото. Изключително противен документ, който даже Банов, или Рашидов не биха могли да напишат по-угоднически в своя отбрана.

Оправданието на Минеков е, че е трябвало да " отбрани страната "!

Слави, ти се опозори по най-срамния метод, като " клекна " и се съобщи на мултака, на Буда и бандата им!

ТОВА ЛИ ТИ Е БОРБАТА С КОРУПЦИЯТА? Като пазиш корумпираните? Никаква страна не защитаваш! Защитаваш Рашидов и Банов.

По твоята логичност би трябвало да крием всички закононарушения на мафията на Борисов и мутрите, с цел да не връщаме парите на Брюксел? Ами тя и Дариткова за това призоваваше в това видео! С какво си по друг?
Всички измами и схеми на мафията би трябвало да бъдат разобличени до последната спекулация и ТЕ да бъдат съдени и ТЕ да връщат парите!
Затова ли водихме борби толкоз година на площадите? За да им крием в този момент закононарушенията?

Минеков, ти бе мой другар и БОЕЦ те подкрепихме, когато Рашидов ти заведе дело преди 4 години тъй като вярвахме, че имаме общи цели и полезности. И те спасихме тогава. Слави, ти съобщи жителите и бойците. Твоята " борба " бе да седнеш на министерски пост, с цел да си решиш проблемите с Рашидов, а ние се борим за правдивост и независимост. Ти употребява борбата на жителите, с цел да се покатериш по гърбовете ни и да ни предадеш най-после за персонална полза!

Защо? Ти ми сподели преди година, че Рашидов отново те съди, този път за 200 000? Още ли те съди, или към този момент се " разбрахте "? Срам ме е, Слави, позор ме е от хора, като теб и от това, че съм имал наивността да ти се доверя. Винаги боли от всяко изменничество.

Проверка на БОЕЦ демонстрира, че министър Велислав Минеков НЕ е подал НИТО ЕДИН сигнал за корупция до български, или европейски институции. Единственото му деяние в тази посока е писмо, с което оправдава корупцията по плана " Ларгото ", като го афишира за напълно закономерен и отхвърля констатациите на ОЛАФ за нарушавания и корупция, оспорвайки наложените наказания.
ВНИМАНИЕ!

Подмяната не е опасност, тя е в ход! Утре БОЕЦ ще публикуваме спомагателна информация по този неприличен случай. Битката продължава! ", приключва Георгиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР