Слави, кажи нещо, да видят че си жив. Понеже страшни

...
Слави, кажи нещо, да видят че си жив. Понеже страшни
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Изпитвам невъобразимо облекчение да не се показвам

" Слави, кажи нещо, да видят че си жив. Понеже страшни нелепости прочетох.” С този въпрос Тошко Йорданов, ръководител на ПГ на " Има подобен народ”, стартира изявлението си със Слави Трифонов, чието видео бе качено в неделя във на шоумена и партиен водач. Интервюто е под мотото " Отговори на настоящите въпроси от последните 2 седмици ".

В продължение на 20 години всеки ден съм бил по малкия екран и в този момент се любувам, че мога да си правя работата, която имам, без да участвам в общественото пространство, дава отговор Слави Трифонов в изявлението, записано в домашна конюнктура.

Не се демонстрирам, тъй като изпитвам невъобразимо облекчение да не се демонстрирам всеки ден в общественото пространство. Това да се показваш всеки ден изисква големи старания, не можеш куп неща да правиш като естествените хора, просто в този момент изпитвам невъобразимо облекчение. А слуховете за моята гибел, както споделя Марк Твен, са мощно пресилени, прибавя водачът на Има Такъв Народ.

Интервюто на съдържа никакви вести към обстановката с възможното бъдещо държавно управление на Има Такъв Народ. Доколкото съдържа политически мнения, те повтарят познати, изказани към този момент от други представители на партията, тези.

Попитан дали е било уязвимост отдръпването на кандидатурата на Николай Василев за министър председател, Слави Трифонов дава отговор негативно и прибавя, че Василев е извънредно заслужен човек с доста качества. Те от много време работели дружно, срещнал се със фамилията му и се уверил, че е сръчен, честен и почтен човек. Затова се изненадал като видял какви са реакциите в общественото пространство. Трифонов засяга съответно съпредседателя на " Демократична България " Христо Иванов. Според него присъединяване на Василев в държавното управление на така наречен Тройна коалиция значи, че е обвързван с Движение за права и свободи. Но по тази логичност можело да са направи същия извод и за самия Иванов, който бил министър на Борисов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР