Слави го продава барабар с обзавеждането и картините в него.

...
Слави го продава барабар с обзавеждането и картините в него.
Коментари Харесай

Дългия продава кичозната си къща, за да издържа нерентабилната си кабеларка

Слави го продава заедно с обзавеждането и картините в него. Жилището се намира покрай кръстовището на бул. „ Гоце Делчев” и бул. „ България”, в постройка, въведена в употреба преди 12 години, а на първия етаж се намира известния турски ресторант „ Джанъм”. Жилището е много слънчево, само че поради проблемите на Дългия със мощната светлина, всички пердета в него непрестанно са спуснати. Тъмната светлина го прави тъмен и неуютен.
Имотът на Слави е на последния етаж и разполага с видеонаблюдение и денонощна защита. Една от екстрите му е личен вътрешен асансьор но Цветан Цветанов, който се задейства с чип и води непосредствено до покоите на шоумена. Всяка от двете спални в просторното жилище разполага със лична баня, тоалетна, джакузи, пералня, сушилня и дрешници. Скъпарският мезонет върви в комплект със прислугата, оборудването със СОТ, както и с 3 паркоместа. Те обаче не били включени към тлъстата цена, по тази причина купувачът би трябвало да се бръкне в допълнение.

Велоелгометър, еленови рога, бяло пиано и козметика, подредена в банята на Слави издават, че той към момента го населява. За наличието на Трифонов разкрива и високият бар стол в душ кабината, на който водещият сяда, с цел да се къпе. Както е известно, Дългия не може да стои дълго време прав поради непоносимите болки в краката си. 2 години, откакто постави изкуствена тазобедрена става в левия си крайник, денонощната болежка в крайника се изпарила, само че придвижванията му били все по този начин лимитирани.

Именно в този дом шоуменът от Учиндол се бе открил през последните 3 години, въпреки че има още парцели в столицата, както и луксозна къща в квартала на богатите „ Делта хил”, прочут като Пернишкия Бевърли Хилс.
Преди няколко месеца Слави още веднъж бе пуснал за продажба същия мезонет, само че се отхвърли от договорката самоседмица, откакто го разгласи за обмен.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР