Слави Георгиев събра над 2000 тома в библиотеката си Кои

...
Слави Георгиев събра над 2000 тома в библиотеката си Кои
Коментари Харесай

Евелин Парасков - хубав мъж от голямо семейство

Слави Георгиев събра над 2000 тома в библиотеката си Кои са петимата персонални ергени в Общинския съвет Ангел Ангелов - сред спорта, бизнеса и политиката Иван Петков от Българска социалистическа партия залага на Рамбо към този момент

Спортуването е в кръвта на Евелин Парасков, зам.-председател на Общинския съвет от групата на Съюз за Пловдив. Висок, строен, добре комплициран, Евелин не пипа цигара, нито злоупотребява с алкохол. Бащата на  съветника, който на 26 май ще вдигне наздравица за 32-годишнината си, е бил треньор по баскетбол. Така от дребен го е запалил по баскетбол. Като възпитаник упражнявал още бокс и тенис. И в този момент спортува, щом има свободно време. Не пропуща и спортни излъчвания. 

Дипломиран правист е, а в политиката е от 2010 година В Общинския съвет кара втори мандат в групата на Дани Каназирева. Междувременно се е дипломирал като правист, има и дребен частен бизнес. 

Семейството е извънредно значимо, смята Евелин, по чиито сини като бистри извори очи са се захласвали не едно и две девойки. Параскови имат три деца и дават персонален образец на синовете какво огромно значение има фамилията. Но също по този начин е значимо да срещнеш човек, с който да се разбираш, въпрос на време е, метафизичен разсъждава съветникът във връзка на ергенството. Гражданският брак за него, както и за доста модерни младежи е юридическата форма сред мъж и жена за взаимоотношенията и развъждане на деца. На първо място обаче са любовта и взаимното доверие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР