Славея Сиракова се готви да стане майка около Свети Валентин.

...
Славея Сиракова се готви да стане майка около Свети Валентин.
Коментари Харесай

Славея Сиракова ражда за Свети Валентин, планира сватба след 2 години

Славея Сиракова се готви да стане майка към Свети Валентин. Дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков избра Бъдни вечер, с цел да разкрие пред цяла България, че е в напреднала бременност. Тя обаче счита да се омъжи за бъдещия баща много откакто детето към този момент е родено, научи HotArena.

Месеци наред фамилията сполучливо е успявало да скрие щастливата новина за идното майчинство на Славея. Оказва се, че тя е била бременна още на сватбата на сестра си Виолета при започване на септември. Тогава към този момент е личало заобленото ѝ коремче, която ясно е изпъквало под тънката зелена рокля на по-голямата щерка на Илиана Раева. Цялото семейство и всички участвали на сватбата обаче са се погрижили никой външен човек да не разбере това. Не са разрешили в общественото пространство да изтече нито една фотография, която може да подскаже за деликатното положение на Славея, която беше кума на сестра си. Публикувани бяха само фрагменти, на които не проличава, че тя се приготвя скоро да стане майка.

Малко преди да разкрие непосредствено тази щастлива новина, Сиракова реши да пусне на страницата си във Facebook и непубликувани снимки от деня на сватбата, от които проличава, че чака дете, а на Бъдни вечер показа тази вест със своите близо 130 хиляди почитатели в Инстаграм.

„ Хо Хо Хо! Весели празници на всички. Нека топлината на фамилното огнище грее в сърцата и домовете ни. Нека идната година донесе доста наслада и обич и доста сбъднати фантазии ”, написа бъдещата майка. И разгласява три фотоси, на които се вижда, че е в напреднала бременност. Две от тях са с бъдещия баща, за който не се знае съвсем нищо, като се изключи че се споделя Иван Борисов и е върл почитател на „ Левски ”. Третият кадър е с племенницата на Славея – дребната Илиана.

Бъдещите родители се сгодиха през лятото. Засега обаче те не бързат да подвигат женитба. Самата Славея показа преди 2 месеца, че счита да се омъжи публично едвам след 2 години. Това стана в самобитно изявление, в което почитателите ѝ в Инстаграм ѝ задаваха въпроси. Запитана по кое време възнамерява женитба, тя отговори: „ след 2 години ”. Най-вероятно концепцията е първо детето да се роди, по-късно майката да има задоволително време да се възвърне от раждането и да отслабне след бременността, а когато бебето е задоволително огромно, с цел да държи шлейфа на булчинската ѝ рокля, да тя и баща му да минат под венчило. Същото направи и по-малката сестра на Славея – Виолета, която се омъжи за своя фаворит Георги Коруджиев три години след раждането на щерка им.

Бъдещата майка Славея е на 35 години и ще роди малко преди да навърши 36. Изглежда, нейният фаворит и много по-млад от нея. Засега настойчиво се крият всевъзможни детайлности към самоличността му, само че съдейки по профила му в Инстаграм, най-вероятно е роден 11 години след своята избраница, написа Уикенд. 
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР