Славена Вътова се развежда с мъжа си – скандално известният

...
Славена Вътова се развежда с мъжа си – скандално известният
Коментари Харесай

Бомба в Kliuki.bg! Славена Вътова заряза мъжа си и децата заради съветник на президента Радев

Славена Вътова се развежда с мъжа си – скандално известният БГ „ вълк от Уолстрийт “ Юлиян Цолов, разбра екслузивно Kliuki.bg.
Миската, която до неотдавна се буташе в куп телевизионни излъчвания, към този момент се е изнесла от фамилния дом като е оставила двете си деца с татко им. А самата тя се е нанесла в жилището на любовника си, поради който в действителност е поискала и бракоразвод. А той също не е инцидентен.

Става въпрос за Слави Василев – напорист политолог и досегашен консултант на президента Румен Радев. Който беше изпъден от поста си поради неприсъствен спор с първата дама Деси Радева. Президентшата не одобрявала сина на предприемача и публицист Васил Василев поради мутренския метод на живот, който води. Радева не намирала за подходящо консултант на президента да върви демонстративно на работа с ултраскъпи коли като Мерцедес G класа и Порше 911.

Най-вероятно обаче точно демонстрацията на финансови благоприятни условия е привлякла вниманието на Славена. Не е загадка, че Мис България 2006 е имала мъчно и мизерно детство, което е оставило трайна диря у нея. Затова и брюнетката постоянно е била подготвена на всичко, с цел да бъде обезпечена финансово.

Снимка: фейсбук

Публична загадка е, че в зората на кариерата си като манекенка във Визаж, тя е държанка на Росен Чолов, по-известен като Чолата. Осъденият за сводничество мъж на Ирена Милянкова. Двамата се срещали скрито в апартамент на ул. „ Иван Вазов “, в непосредствена непосредственост до Nero.

С това обаче креватните й подвизи надалеч не се изчерпват. Вътова нямала нищо срещу да обслужва клиенти като цената й била скромните 600 лв.. В следствие упоритостите на провинциалното девойче нарастнали доста и тя се прицелила в купата Мис България. За да се снабди с нея обаче й се наложило да спи с клиенти безусловно по лист. За да е сигурна, че някоя друга няма да грабне короната под носа й.

„ Инвестицията “ й се оказала с добра възвръщаемост – откакто печели короната за най-красива българка, цената й скача повече от тройно. И искащите за нощ с нея към този момент трябвало да се бръкнат с най-малко 2 бона за услугите й.

В последните години тя реши да се кротне и да го играе примерна майка и брачна половинка на Юлиан Цолов. Първоначално тя считала, че финансистът е задоволително богат, с цел да й обезпечи разточителен живот вечно. В следствие обаче се оказва, че въпреки да е задоволително гарантиран финансово, той не може да се мери със сина на приватизатора на хладилния цех Мраз Слави. Който е работил в американския конгрес, а от 2013 година движи фамилния бизнес.

Куриозното в тази ситуация е, че любовникът на Славена е комшия на фамилията й. Бившият консултант на Радев населява пространно първокласно жилище на същата улица, на която е и домът на миската, мъжа й и двете им деца Ема и Ана. Именно по съседски пламнала заварката сред тях. Двамата се срещнали по време на обяд в гиздав ресторант в квартала, а от към месец към този момент са двойка.

Буквално пред дни Вътова си изнесла багажа и куфарите от фамилното жилище, с цел да се нанесе в дома на любовника си, а занапред сред нея и към момента законният й брачен партньор Юлиян ще се разгаря война за настойничество над дъщерите им. Тъй като не е загадка, че Цолов е извънредно безрезервен татко.

Той мъчно понесъл изневярата на половинката си, а непосредствен до фамилията разкрива, че това надалеч не е първата забежка на палавата Вътова. Още предишното лято тя имала случка с мъж, поради който още веднъж обмисляла бракоразвод, само че в последна сметка не се решила на тази стъпка. Явно обаче президентският консултант е съумял да я омае дотолкоз, че да я накара да не помни и за фамилията, и за децата си. Колко ли й дава на месец?
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР