Славена Вътова дори не подозира, че до дни целият й

...
Славена Вътова дори не подозира, че до дни целият й
Коментари Харесай

Свършена е! Славена Вътова остана без съпруг, а има две малки деца за отглеждане

Славена Вътова даже не подозира, че до дни целият й свят ще рухне. Мъжът й Юлиян Цолов крие от нея, че ще влезе в пандиза.

Причината е, че Юли е изпечен шарлатанин, който няма нищо общо с богаташа, за който се показва. Истината е, че дължи 700 000 лева на излъгани от него хора.

Цолов е съумял да натрупа тази голяма сума с подправени и лъжливи пояснения на клиенти на компанията, за която работи. Те плащали за поддръжка и ръководство на уеб страниците, само че Юлиян отклонявал една трета от всяко заплащане към личната си банкова сметка.

Схемата му се разкрила инцидентно от измамен клиент, който се усъмнил, че получава две фактури за една услуга и ревизирал въпроса. За чист пред закона, Юлиян пускал фактури, надявайки се, че това ще го измъкне от правосъдни дейности.

В момента бащата на двете деца на Славена Вътова го грозят от 3 до 10 години затвор. Той към момента не е споделил нищо на жена си, надявайки се, че въпреки всичко няма да лежи зад решетките.

Истината е, че Цолов е от по този начин нар. подправени богаташи. Всичко, което има, е на заем или от заеми, противозаконни покупко-продажби, схеми и далавери. Така години наред е осигурявал охолния метод на живот на Славена.

За последно Юлиян прибегнал до услугите и на лихвари, единствено и единствено жена му да не разбере какви ги прави. Той живеел изцяло подправен живот, правейки се на популярен, а в действителност бил нормално момче с огромни фантазии.

Господ обаче си знае работата. След като Вътова търсеше паралия, който да я устоя, в този момент си получи заслуженото. Следващия път може и да намерения, преди да се омъжи за първия, който парадира с пари.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР