Славата и суетата са го заслепили и иска да изглежда

...
Славата и суетата са го заслепили и иска да изглежда
Коментари Харесай

Иска му се, ама не се получава: Тони Стораро стана за смях с тази снимка

Славата и суетата са го заслепили и желае да наподобява като секс знак, обаче няма по какъв начин да скрие годините си. Той е прибегнал към много мощна операция на фотосите си. Външният му тип на фотоса няма нищо общо с действителността. Бащата на Фики и Емрах безусловно наподобява като тях. Свалил е най-малко 20 години от себе си. Да не забравяме, че и Тони е много наедрял и мъчно би могъл онлайн да наподобява по този метод. По този метод провокира насмешки в обществените мрежи.

Голям скандал се тресе към името на Стораро в последните дни. Конкурентът му Валентин Кулагин пусна слуха, че известният гримьор Цецо Андреев е задоволил с френска обич артиста на снимачната площадка на клипа им с Константин. Историята била персонално популяризирана от самия забъркан.

Андреев обаче побърза да се отбрани. Той наименуван Кулагин урод с психологични отклонения. Сподели, че със изпълнителя са другари повече от 10 години. Той счита, че двамата не стопират да се развиват и се държат на равнище.

“ Чучелото, което ви дава тази подправена информация няма да ви изхрани. На хората и на всички почитатели на Стораро, давам съвет да не четат тези смешни изявления и най към този момент да блокират тази неосъществена персона! През целият си мижав живот не съумя да се развие в нито една посока, даже и в интригантската!!! Благодаря за отделеното време! " - написа гримьорът в своя фейсбук профил.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Фики Стораро емрах стораро Константин Цецо Андреев
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР