Славата и богатството не дават имунитет срещу проблеми със закона.

...
Славата и богатството не дават имунитет срещу проблеми със закона.
Коментари Харесай

Известните личности, които са били в затвора

Славата и благосъстоянието не дават имунитет против проблеми със закона. Всъщност от време на време вършат известните и богатите даже по-податливи. Често доста такива персони постоянно да вземем за пример укриват налози, само че някои имат надалеч по-сериозни прегрешения - даже се постанова да прекарат известно време зад решетките.
 Шакира и обвиняванията в данъчна машинация, отправени към певицата и дейностите, които предприе тя
В какво упрекват Шакира

И какво счита певицата по въпроса

Ето 10 известни персони, на които им се е наложило да влязат в пандиза, и по какъв начин тъкмо са пристъпили закона, с цел да се озоват на топло.

Марк Уолбърг
 Снимка 525342

Актьорът има своите проблеми с пристрастяване към алкохол и опиати и е упрекнат в нахлуване на двама виетнамци, откакто се напива доста съществено през 1998 година Осъден е на две години затвор, само че излежава единствено 45 дни.

Фелисити Хъфман

Актрисата от " Отчаяни съпруги " е в центъра на абсурда с приема в колежи, който нашумява през 2019 година Хъфман и редица други богати родители са наказани на скрит план за оказване на въздействие върху приема в колежи в най-хубавите университети в интерес на техните деца.
 Снимка 520210

Хъфман получава 14-дневна присъда, както и 250 часа общественополезен труд и санкция от 30 хиляди щатски $.

Шон Пен
 Снимка 561889

Той неведнъж притегля вниманието върху себе си, поради прояви на принуждение. През 1987 година е наказан на 60 дни затвор, откакто удря статист на снимачната площадка на кино лентата " Цветове ". По това време е в изпитателен период за други две похищения.

Марта Стюарт

Марта Стюарт е известна телевизионна водеща, фен на дома, готвенето и метода на живот. Изненадващо е да научим, че е забъркана в скандал за търговия с вътрешна информация през 2003 година
 Снимка 366353

Обвинена е в машинация с скъпи бумаги, възпрепятстване на правораздаването и скрит план. Стюарт прекара пет месеца в пандиза и още пет под домакински арест, прецизират от Stars Insider.

Робърт Дауни Джуниър
 Снимка 569119

Актьорът постоянно има проблеми със закона в пика на своята наркотична взаимозависимост. Той е задържан по голям брой обвинявания, свързани с опиати, и в последна сметка прекарва съвсем година в пандиза, откакто нарушава условното си освобождение.

Майк Тайсън
 Снимка 579077

Боксьорът излежава три години в пандиза през 90-те години за обезчестяване на 18-годишно момиче. Продължава да твърди, че е непозволено упрекнат.

Линдзи Лоън
 Снимка 579772

Линдзи Лоън минава през тежък интервал, до момента в който се бори със зависимостта си от алкохола и е упрекната в шофиране в нетрезво положение през 2007 година Осъдена е на две седмици затвор, тъй като не посещава наложителните часове за образование при проблеми с алкохола.

Уесли Снайпс
 Снимка 583401

Актьорът излежава три години зад решетките сред 2010 и 2013 година Той е наказан за неплащане на налозите си от 1994 до 2000 година

Лорин Хил
 Снимка 583402

Певицата и активистка Лорин Хил също е наказана на три месеца през 2013 година за неплащане на налозите си. Тя излежава присъдата си и скоро по-късно издава песента " Consumerism ".
 Кортни Кокс, Никол Кидман, Гуинет Полтроу - 9 известни персони, които съжаляват за пластичните си интервенции
Звездите, които съжаляват за пластичните си интервенции

Проба-грешка

50 Cent
 Снимка 336412

Рапърът се среща от първа ръка със пандиза, където прекарва шест месеца. При това - още когато е единствено на 16 години. Той е изпратен в изправителен дом за малолетни, откакто е наказан за няколко закононарушения, свързани с опиати.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР