Славата е нож с две остриета, а никой не знае

...
Славата е нож с две остриета, а никой не знае
Коментари Харесай

Цената на славата: БГ звездите, чиято репутация се срина! Бонбонова и още

Славата е нож с две остриета, а никой не знае това по-добре от идващите четири звезди. Макар до неотдавна да бяха любимци на публиката, през днешния ден тези БГ звезди имат кофти известност:

Благовеста Бонбонова

Преди присъединяване си в „ Ергенът “, Благовеста Бонбонова бе считана за една от най-миловидните (пък въпреки и леко позабравени) победителки в състезанието Мис Playmate (или, с цел да сме точни – Мис Playgirl 2010). Дали заради чаровното ѝ лъчение, или „ сладкото “ име, 30-годишната моделка завоюва благосклонностите на публиката с влизането си в шоуто. Това обаче бързо се промени поради спорната маневра, с която тя се опита да завоюва Виктор Стоянов – да отиде на срещата им без долни дрехи. Тази каскада в народен ефир ѝ коства неодобрението на мнозина: наклонност, която тя ускори с последвалото си изявление, че България е била освободена през 681 година За да се отбрани в Instagram, плеймейтката отсече, че фрагментите в предаването са били манипулирани.

Виж още: Мацка трепач: Симона Загорова сподели безпределно бедро на празненство на тайнствен мъж

Благо Джизъса

Ако обществените гафове бяха спорт, то Благо Джизъса щеше да е международен първенец. От обстоятелството, че беше написал името си в Колизеумът, до трите (!!!) му скандални изневери (през 2016 година той остави преди малко родилата си брачна половинка Есмер), футболистът е доказателство, че по-лошо постоянно има накъде. С други думи – наподобява, че сходно на адаша си, Джисъса в действителност прави чудеса.

Виж още: Лидия с розови пожелания за Великден, а роклята колкото да ѝ покри дупето

Андре Токев

Ако кариерата на някои звезди е безконечен низ от лапсуси, то други очевидно се учат от грешките си. През март тази година началник Андре Токев получи 10-месечна присъда поради шофиране в пияно положение. Макар че сходно деяние не може да бъде простено с лека ръка, най-малко реакцията на известния готвач бе уместно самокритична: в прочувствен Фейсбук пост началник Токев призна, че счита наказването си за изцяло справедливо. „ Извинявам се на своите близки за това, което им предизвиках, “ написа той. „ Обещавам, че ще работя за възобновяване на доверието ви. “

Деян Донков

От години медиите са цялостни със клюки, че артистът Деян Донков се отнася жестоко или даже подтиснически с половинката си Радина Кърджилова – публикациите по тематиката варират от съседски разкази за фамилни разногласия до хипотетичният скандал, който той провокирал в софийски мол. Не знаем каква е достоверността на тези изказвания, само че едно е несъмнено: от време на време, даже единствено хорските мнения са задоволителни, с цел да компрометират нечия известност.

Изображение: https://www.instagram.com/blagovesta_bonbonova/
https://www.instagram.com/deyan.donkov_official/
https://www.instagram.com/blagogeorgiev_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР