Слава Иванова - майката на убития психолог Иван Владимиров -

...
Слава Иванова - майката на убития психолог Иван Владимиров -
Коментари Харесай

Разтърсващи думи от майката на Нав: Беше мой учител, подкрепа и опора

Слава Иванова - майката на убития психолог Иван Владимиров - Нав, разгласява разтърсващо обръщение след гибелта на 45-годишния си наследник.

" Беше разперил криле за полет... и един безразсъден патрон пречупи крилете му, и лиши светлината от очите му.  Той беше светлина за доста хора. Беше мой преподавател, поддръжка и опора. Беше детето, с което се гордеех. Беше въодушевяващ събеседник и последовател на фантазиите ми. Беше наслада, светеща наслада ", написа почернената майка.

Тя споделя мисли за задачата на известния психолог и връзките му към жителските и професионални предизвикателство.

" Посвети дълги години на четене, учене, образоване, с цел да се върне в България и да даде най-хубавото от себе си, с цел да учи младежите да бъдат същински, да бъдат себе си, да бъдат спечелили, да имат вяра в положителното и да изградят верни полезности, с цел да усетят хубостта на битието като него ", споделя Иванова.

" Не остави дете, само че остави диря. И сме доста тези, които ще те носим в сърцето си ", написа тя.

Вижте цялото обръщение на Слава Иванова, оповестено без интервенция:

" Бях благословена майка с най-прекрасното дете. Шегувахме се, че всичко при него се получава... постоянно. И постоянно по сложния метод. Но той посрещаше всичко с оптимизъм и ентусиазъм. Приемаше провокациите с усмивка и не спираше да мечтае. Вървеше самоуверено към фантазиите си.

Посвети дълги години на четене, учене, образоване, с цел да се върне в България и да даде най-хубавото от себе си, с цел да учи младежите да бъдат същински, да бъдат себе си, да бъдат спечелили, да имат вяра в положителното и да изградят верни полезности, с цел да усетят хубостта на битието като него.

Издаде книга, с която да въодушеви хората да видят през неговите очи какъв брой вдъхновяващо и животопроменящо е четенето. Беше подготвен. Беше разперил криле за полет... и един безразсъден патрон пречупи крилете му и лиши светлината от очите му.
Той беше светлина за доста хора. Беше мой преподавател, поддръжка и опора. Беше детето, с което се гордеех. Беше въодушевяващ събеседник и последовател на фантазиите ми. Беше наслада, светеща наслада.

Можеше да направи още толкоз доста. Краят пристигна ненадейно и неуместно. Съзнанието ми отхвърля да одобри, че това е действителност.
Мило мое дете, адресирам ти цялата си любов и признателност, че избра мен за майка и освети и осмисли дните ми. И горещо се надявам, че си на едно по-добро място. Нека е мир и светлина на душата ти. Не остави дете, само че остави диря. И сме доста тези, които ще те носим в сърцето си. "

Няма директни очевидци на убийството на психолога Нав, за което е арестуван и упрекнат Румен Тонев. Това заяви зам. градската прокурорка на София Десислава Петрова. Тя описа, че по първични данни Владимиров се прибрал и станала кавгата с Тонев. Обвинителката не употребява имена.

Посочи, че двама души подали сигнала, откакто чули шума и усетили странна миризма. Излезли във входа и намерили тялото на Владимиров.

В Софийската градска прокуратура имало единствено един сигнал, който бил от Тонев. В него се говорело, че Владимиров наел 3-ма души да откраднат подготвяни за вторични първични материали хартия и найлони. Това е сигналът, прочут на прокуратурата, изясни Петрова. Той е от 2020 година и е завършен с мнение, че няма закононарушение. 

Петрова изясни, че основният акцент е доказване на убийството. 

В предварителната сказка самият Тонев споделил, че е бил служител на реда в столичния КАТ. Той самичък е предал револвера си.

Мъжът е упрекнат за съзнателно ликвидиране.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР