Слава богу не съм участник в този филм, или сериал,

...
Слава богу не съм участник в този филм, или сериал,
Коментари Харесай

Министър Демерджиев: Слава богу не участвам в сериала на Гешев

Слава богу не съм участник в този филм, или сериал, не знам по какъв начин да го нарека. Беше поискано подпомагане от полицията. Нямаме информация в дълбочина. С тези думи служебният министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев разяснява. На нея бяха обявени данни за подготвяни от незаконна група убийства на основния прокурор, на медиен издател и върховен служител на реда. Гешев разяснява, че това била " превзетата страна ", а изнесеното показвало проведена офанзива на мафията против страната.

" Жанрът на кино лентата за мен е мелодрама. Не мога да си показва по какъв начин основният прокурор, който има толкоз пълномощия да се отбрани, може да е жертва ", сподели още Демерджиев. В отговор на въпрос той посочи, че в Министерство на вътрешните работи няма задоволително информация, с цел да се каже дали съществува описаната от прокуратурата организация за " преодоляване на страната ".

Според министъра основният прокурор драматизира ненужно. Той се оплака, че за следващ път Министерство на вътрешните работи би трябвало да охранява хора, за които се счита, че са застрашени, а тази численост в последните месеци " набъбнаха прекалено много ".
Иван Демерджиев разгласи, че е сложил задача на районните дирекции всички хора с прякори да са обект на сериозна оперативна работа. Той обаче посочи, че арести може да има, когато се съберат доказателства за закононарушения.
Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР