Слава Богу Коцето е добре и се възстановява. С тези

...
Слава Богу Коцето е добре и се възстановява. С тези
Коментари Харесай

Фънки: Коцето се възстановява. Чакам го с нетърпение!

 " Слава Богу Коцето е добре и се възвръща ". С тези думи Димитър Ковачев-Фънки отговори на въпроса, който всички си задават през последното денонощие: " Как е Константин? ".

Певецът уплаши освен почитателите си, само че и приятелите си, като пусна малко видео в своя инстаграм профил от болнично легло. На него се виждат абокат, банки с кръв и измъчената физиономия на Коцето. След като хвърли бомбата, изпълнителят на безконечния шлагер " Черна роза " се скри и спря да дава отговор на телефонни позвънявания.

" След толкоз години участия и концерти Коцето е решил да си обърне внимание на здравето. Вече се възвръща, не е нещо съществено ", заяви Фънки пред. 

По думите му Коцето " си е правил нещо на ръката ", само че както самият той се изрази, " не разбирам и не мога да кажа с акуратност ".

" Константин е направил някои здравословни загрижвания за себе си. Той не се стопира, малко е обърнал внимание на себе си и здравето. Коцето е доста здрав организъм, усеща се доста добре. Чакам го с неспокойствие ", споделя още Фънки.

Според разнообразни непотвърдени клюки Константин си е правил вливки, посредством които си набира някои витално значими витамини. Цената на сходни вливания е към 15 хил лв., а в международен мащаб се възползват едни от най-известните футболисти.

Други гръмки изявления свързват престоя на звездата в болница с затруднения след прекарания Коронавирус. Константин се болести през декември, като го изкара не изключително леко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР