Слава Богу, Коцето е добре и се възстановява. С тези

...
Слава Богу, Коцето е добре и се възстановява. С тези
Коментари Харесай

Фънки разкри защо Коцето е в болница: Слава Богу, възстановява се вече

„ Слава Богу, Коцето е добре и се възвръща. ” С тези думи Димитър Ковачев-Фънки отговори на въпроса, който всички си задават през последното денонощие: „ Как е Константин? ".

Певецът уплаши освен почитателите си, само че и приятелите, като пусна малко видео в своя инстаграм профил от болнично легло. На него се виждат абокат, банки с кръв и измъчената физиономия на Коцето.

След като хвърли бомбата, изпълнителят на безконечния шлагер „ Черна роза “ се скри и спря да дава отговор на телефонни позвънявания. „ България Днес " потърси информация от меродавен източник, а точно най-близкия другар на Коцето през последните години - Фънки. „ След толкоз години участия и концерти Коцето е решил да си обърне внимание на здравето. Вече се възвръща, не е нещо съществено ", дава отговор сбито журито в „ Като две капки вода " пред вестника. 

По думите на Фънки Коцето „ си е правил нещо на ръката ", само че както самият той се изрази, „ не разбирам и не мога да кажа с акуратност ". „ Константин е направил някои здравословни загрижвания за себе си. Той не се стопира, малко е обърнал внимание на себе си и здравето. Коцето е доста здрав организъм, усеща се доста добре. Чакам го с неспокойствие ", споделя още Фънки.

 

Според разнообразни непотвърдени клюки Константин си е правил вливки, посредством които си набира някои витално значими витамини. Цената на сходни вливания е към 15 хиляди лв., а в международен мащаб се възползват едни от най-известните футболисти. Други гръмки изявления свързват престоя на звездата в болница с затруднения след прекарания СОVID. Константин се болести през декември, като го изкара не изключително леко.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР