Слава богу, че имаме правителство - това казвали всички българи,

...
Слава богу, че имаме правителство - това казвали всички българи,
Коментари Харесай

Германската посланичка: И българите, и Европа искат да има стабилно правителство

" Слава богу, че имаме държавно управление " - това казвали всички българи, които немската посланичка Ирене Мария Планк срещала из страната в последните месеци. Това описа тя в ефира на " 120 минути " по бТВ.

" За 3 години има шест пъти избори. Това е малко извънредно. Ако погледнем от позитивната страна, това показва, че българската народна власт е доста жизнеспособна. Но в по-общата картина това показва липса на непоклатимост, а това не е добре за страната ", означи тя.

И акцентира, че  нетърпени чака резултатите от изборите и се надява за повече непоклатимост след тях.

" Българите желаят да има устойчиво държавно управление, и Европа желае държавното управление в България да е по-стабилно ", добави посланичката.

Вие сте ни приближен другар и разчитаме на вас в района, съобщи Планк. 

Тя означи, че пълномащабна война в Близкия Изток ще докара до съществени стопански последици за цяла Европа - петролът ще нарастне. 

" Според мен Европа е в доста добра форма да се оправи. Относителният дял на възобновимите енергийни източници доста се увеличи - това е методът. Също да държим постоянни цените на главните артикули ", посочи посланичката на Германия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР