Слава богу, 2020-та настъпи и тя настъпи, защото пратихме нам

...
Слава богу, 2020-та настъпи и тя настъпи, защото пратихме нам
Коментари Харесай

2020-та нямаше да дойде, ако не бяха пратени нам колко милиарда емотикони

Слава богу, 2020-та настъпи и тя настъпи, тъй като пратихме нам какъв брой милиарда емотикони.
В Слънчевата система има брояч, който регистрира броят изпратени гифове, зари, конфети, фойерверки от сърчица, празненство шапчици. Този брояч прещрака към 2020-та, тъй като Вселената сменя хода си единствено в случай че в Космоса зажужат галактически цифри от горните. 
Годината, настояват от Международната галактическа станция, нямаше да настъпи, в случай че никой не би копирал една и съща видеокартичка и единствено с няколко цъквания не я бе изпратил на десетки другари. Или даже на кг на всички, пък те да се оправят - дано чистят спам, както се рине сняг. 
Нямаше да настъпи годината, в случай че една камара банки, оператори, приложения и други финансово-приятелски компании не ти я бяха честитили и не я бяха честитили по телефона, имейла и всичката data, дето са я докопали. Все отново мина една седмица откогато ти честитиха Коледа и се тормозиха, че ти към този момент може да си позабравил вълнението, което изпита от отварянето на техните известия. 
А в обществените мрежи годината настъпи поради система от реципрочности: не е учтиво, в случай че ти честитят годината да не я честитиш и ти, и не е учтиво в случай че ти си я честитил, да не ти е честитят назад. 
Айнщайн откри теорията на относителността, Стив Джобс - смарт телефона, Зукърбърг - Фейсбук, а всички най-после заедно откриха гигантската перифраза на виртуалното образование и бързо нацъкания новогодишен възторг, с цел да доведат честитките до онази безконечност, която преди време бе единствено в областта на теоретичната математика, само че неотдавна е в областта на практичната и форсирана от обществените мрежи налудна фикс идея за ненормално честитене до последно коляно. 
Нямаше да настъпи също 2020-ta, в случай че де що има политик не бе изсипал пожелания от де що има страница във Facebook и нямаше да настъпи, в случай че де що има новинарски излъчвания не изсипят де що има новогодишен материал за изсипване.
Време е да се направи приложение за телефон, стартъпски app. Той ще капитализира неусвоените благоприятни условия на досадата. Трябва да поеме непостижимата лекост на празниците и да изпраща по логаритъм емотикони, гифове и фойерверки на разнообразни сегменти от другарски кръгове. Ще дели ги на тези, с които в никакъв случай не си пишеш и в никакъв случай не си виждал (95%) тези, дето поназнайваш (4%), тези, които познаваш (0,9%) и тези, които обичаш (0,1%) Единствено за последните 2 подвида ще си пишеш пожеланията самичък - за останалите ще се грижи приложението. Но ще има и premium версия, която да праща дори на тях - то ще може да се оправи и с всяка интимна насила. А най-хубавото е, че всички ще си конфигурират същото приложение и то единствено ще си праща честитки към себе си и единствено ще си отговоря, с цел да избави всички от радостната виртуална чума на празниците. Маркес имаше подобен сюжет, в който неговият Флорентино Ариса написа любовните писма на двойки, в които първият желае да употребява уменията му, а след това и вторият, прочел писмото на първия, да отвърне уместно - тъй че се наложи Ариса най-после самичък да дава отговор на себе си. Но в този момент не се желае литературно майсторство, а единствено жизнен и деятелен пожелателен спам. 
Навремето бе доста по-честно, когато имаш единствено есемес и есемесът коства пари. Това в известна степен те правеше по-пестелив към хората, които си костват - тъй като петимата най-важни в живота костват някакви пари, би трябвало да ги смяташ. На латиница и за 30 стотинки, обаче си го човъркал гадния есемес и то пийнал половин час след 12 часа. Няма сийн, няма противоположна връзка, стоиш и чакаш кат анормален до 4 - все по-пиян, най-накрая за отговор. Отговорът идва: 4NG, Lipsvash. Но по-добре и отново по-реално. 
 
Автор:  Един Честит Човек
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР