Слънцето влиза в знак Овен в 05:07ч и започва пролетното

...
Слънцето влиза в знак Овен в 05:07ч и започва пролетното
Коментари Харесай

Денят носи положителна, мека енергия, която влияе по най-добрия начин и носи късмет

Слънцето влиза в символ Овен в 05:07ч и стартира пролетното равноденствие.

Луната е в символ Лъв до 09:43ч на 22 март

При Луна в Лъв страстите стават по-слънчеви и блестящи. Нараства увереността в личните сили. Енергийният капацитет е висок. Хората демонстрират достойнство, благотворителност, обичат да се хвалят, дават се доста обещания. Мъжете са склонни да се държат по джентълменски, доминира огненият мъжки принцип Ян. Това е най-благоприятното време за хора, които не се опасяват от аудитория и обичат да се изявяват. Любовните връзки стават по-страстни и сантиментални. Подходящо време за радостни компании, другарски срещи, флиртове, по тази причина не се лишавайте от радостните мигове в живота. Сега хората са по-склонни да харчат пари, в сравнение с да икономисват.

Сърцето и гръбначният дирек са доста уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лекуване на коленете, ставните болести, заболявания на очите.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 13:49ч

Денят носи позитивна, мека сила, която въздейства на индивида по най-хубавия метод, като носи шанс. Това е прелестно време. Символ на деня е фонтанът и всеки източник на живителна влага. В този лунен ден Кундалини се издига. Подходящо време за самопознание и самоусъвършенстване. Възможни са неочаквани разкрития, може би ще научите нещо, което не сте знаели преди, някои дългогодишни мистерии или проблеми ще бъдат позволени.

Плановете могат да се приведат в деяние. Получавате опцията да употребявате силата на Вселената, която благоприятства реализирането на проектите. Ако се разстроите от нещо - няма значение. Неприятното чувство скоро ще премине, след известно време изцяло ще забравите за случилото се.

10 лунен ден се свързва с родовите корени, с първоизточника. Не се предлага усамотение. Благоприятно е за отмора и време, прекарано в фамилията, подсилване на фамилните обичаи. Навестете родители, родственици, другари, заемете се обичаните си каузи. Крайно нежелателно е да изгаряте мостовете след себе си, да рушите от дълго време открити връзки. Благоприятно за развиване на партньорските връзки, за подсилване на връзките и основаване на контакти.

Всички неприятности, които пораждат през днешния ден, са краткотрайни, не ги приемайте драговолно. Те ще минат бързо и няма да оставят диря в душата ви. Но всичко стартирано през днешния ден ще пусне дълбоки корени, в това число спорове и фамилни кавги, тъй че е по-добре да изгладите всички неприятни обстановки.

Намаляването на силата и неприятното здраве през днешния ден демонстрират, че нещо не е напълно в ред с силата. Най-вероятно това е породено от затънал метод на живот. В здравно отношение козметичните процедури е по-добре да се отсрочат. Не би трябвало да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се отстраняват брадавици. Болестите са кармични. Ако човек злоупотреби с силата, това води до нарушаване на имунната система и онкологично.

Следва 11 лунен ден от 13:49ч на 20 март до 14:54ч на 21 март

Един от най-силните енергийно дни. Пренасочете силата си към градивни на практика действия и съзидание. Не проявявайте лековерие. Избягвайте да предприемате рисковани действия. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Най-важното нещо в този момент е оптималната централизация върху духовната сфера. Не допускайте да се сътвори напрежение в интимните ви връзки!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР