Слънцето също е звезда е новият филм по бестселър на

...
Слънцето също е звезда е новият филм по бестселър на
Коментари Харесай

Може ли човек да се влюби за час?

" Слънцето също е звезда " е новият филм по бестселър на Никола Юн. Звезди в сантименталната драма са екзотичната Яра Шахиди и секссимволът Чарлз Мелтън. 

Лентата е модерна приказка за любовта, която се пробва да преодолее всички трудности. Филмът слага въпроса дали ориста или случайните събития са тези, които дефинират живота ни. 

Романтичният колежанин Даниел Бай и родената в Ямайка прагматична Наташа Кингсли се срещат инцидентно и незабавно са привлечени един от различен. Но надали има по-неподходящ миг да прехвърчат искрите на любовта, тъй като остават броени часове от последния ден на Наташа в Съединени американски щати. Тя и цялото ѝ семейство следва да бъдат депортирани.

Даниел е мигновено уверен, че двамата са родени един за различен и ориста им е да изживеят живота си дружно. Ще бъде ли любовта задоволителна и той задоволително безапелационен, с цел да се трансфорат двамата непознати в същински щастлива двойка?

Режисьор на " Слънцето също е звезда " е Рай Русо Йънг. Сценарият е дело на Трейси Оливър, която дружно с Пам Хърш е и изпълнителен продуцент. 

" Слънцето също е звезда " изгрява в кината на 17 май.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР