Слънцето преминава в знак Водолей в 22:41ч Луната е в

...
Слънцето преминава в знак Водолей в 22:41ч Луната е в
Коментари Харесай

Всичко, което идва до вас трябва да се приема като божествен урок

Слънцето минава в символ Водолей в 22:41ч

Луната е в символ Овен до 20:57ч на 20 януари

Този интервал се дефинира за човек като време на засилена умствена активност, целенасоченост и оптимизъм. Въпреки това, в дните, когато Луната е в символ Овен, раздразнителността, избухливостта и даже агресивността се усилват. Емоционалното напрежение нараства, поражда импулсивност, ускорява се конфликтността. Затова се опитвайте да контролирате страстите и не изяснявайте връзките. Компромиси мъчно се реализират в този момент. Появява се предпочитание да се вземат решение всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва самообладание. Да се понижи физическата интензивност, освободете се от тежки домашни отговорности. Едва ли ще се получи добър резултат. По-добре пълноценно почивайте и събирайте сили. Бъдете деликатни, пазете се от пострадвания. През деня може да се появи главоболие. Не се предлагат хирургически интервенции на главата, мозъка, очите, зъбите.

7 лунен ден продължава до 11:24ч

Време на съществени провокации. Може да предприемате единствено това, което може да бъде приключено. Трябва да се възнамерява и дейно да се разпределят дейностите. Иска се самоконтрол и организация. Днес не би трябвало доста да се приказва. Колкото по-малко, толкоз по-добре. Не бива да се псува, да се злослови, да се лъже, да се приказват неприлични неща. Всичко това бива наказуемо.

8 лунен ден стартира от 11:24ч на 19 януари до 11:45ч на 20 януари

Огнената буря владее интервала. Огънят освен е знак на деня, само че носи и възстановителен резултат. Сега стартира да се обновява всяка клетка на организма. Не се предлага интензивност. Стремете се единствено към положителното. Всички замислени по-рано инициативи получават безусловно нова форма.

Характерни за този лунен ден са прочувствената неустойчивост, както и безпричинна смяна в настроението. Това положение се дължи на обстоятелството, че става преструктуриране на индивида - старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Нежелателно е да сте гневни и нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят отрицателни страсти. Необходимо е да запазите успокоение и да приемате всичко с известна доза подигравка. Не се съпротивлявайте на измененията, тъй като може да зародят прекомерно съществени затруднения както в душевен, по този начин и във физически проект.

Всичко, което пристигна до вас би трябвало да се приема като възвишен урок, който обезателно е нужно да се научи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Там където има доста хора може да възникне прочувствено напрежение. Пълното усамотение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в стеснен кръг от близки, другари, хора със сходни разбирания. Тук надали ще срещнете провокации.

Време за обновяване, за ликвидиране - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и остарели движимости. Заболявания почнали в този ден може да се окажат доста рискови. Често става неточност с диагнозите. Най-добре е да се яде лека храна. Интимните връзки е добре да се заобикалят.

Подстрижка – Препоръчително е единствено до 11:24ч.

5 безоблачен ден – Ден на смирението, подчинението, служенето и осъществяване на своя дълг. Не би трябвало да се нарушава хармонията в този ден. Особено настоящо е правилото: „ Мълчанието е злато”. Не би трябвало да има спорове, по тази причина проявявайте схващане към другите. Добре е да се помирите с някого, в случай че сте скарани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР