Слънцето преминава в знак Телец (до 20 май), откъдето ще

...
Слънцето преминава в знак Телец (до 20 май), откъдето ще
Коментари Харесай

Светло сините нюанси в този ден привличат късмет

Слънцето минава в символ Телец (до 20 май), откъдето ще стартира да идва по-стабилна земна сила, което ще окаже позитивен резултат върху хората, тяхното държание и психо-емоционално положение.

Меркурий в секстил с Марс - През този интервал можете да почувствате прилив на сила, да се появят нови хрумвания, да намерите решения на проблемите, въпреки още да не е пристигнало времето за тяхното осъществяване.

Луната е в символ Риби до 10:00ч на 20 април - знакът на галактическата естетика.

В тези дни се изостря интуицията и може да получите признание или да ви осени просветление, неподдаващо се на нормалната логичност. В този интервал човек се намира в директна връзка с Космоса. Ако вземате значими решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, след това в разсъдъка. Негативните страни са, че има прекалено доста усеща и непотребна прочувственост, а затова и ранимост. Преобладават сантиментално въодушевление и мечтателност.

Ако си намерите нов другар през днешния ден, той ще стане значим човек в живота ви

Ходилата на краката в този момент са изключително чувствителни, по тази причина обърнете внимание на обувките. Те би трябвало да са оптимално комфортни. Да се заобикаля несъразмерната приложимост на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението. Може да се употребяват духовни практики.

Доминиращ 26 лунен ден от 05:30ч на 19 април до 05:53ч на 20 април

Пасивен интервал. Светло сините нюанси притеглят шанс. Символ на деня е жабата, блатото. В мистична интерпретация Жабата служи като източник на мъдрост (като змията), само че не всичко е толкоз просто. Да се ​​надяваме, че двадесет и шестият лунен ден ще премине елементарно и ще донесе лесни изгоди, никога не трябва.

За деня е присъща прочувствена неустойчивост, честа промяна в настроенията, което води до разногласия, разправии и кавги. Това е един от рисковите и сериозни дни на лунния календар, през който хората са предразположени повече към спорове и експанзия. Особено деликатни да бъдат водачите. Възможни повреди, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са внимателни.

Тежък интервал, когато би трябвало да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко протичащо се с известна доза подигравка и не губете възприятието си за комизъм. Постарайте се да мислите единствено позитивно. Създадените през този ден мисли могат значително да повлияят на вашето бъдеще.

Има заплаха да изразходвате силата си на вятъра. Затова се предлага да се въздържате от дейни дейности, да почивате повече и да не хабите на вятъра силите си. Днес не си коства да предприемате и да стартирате нищо, защото всичко ще донесе единствено загуби и щета.

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате деликатно с кого да поддържате връзка. Не се предлага физическото натоварване.

Подстригване не планирайте. Това може да докара до сриване на вътрешната сила и до депресии.

30 безоблачен ден – Не се предлага дейна работа. Хубаво е да прекарате повече време в фамилен кръг, измежду близки хора и по-малко измежду странични. Не е удобно за многочислени контакти, за празни приказки и напразно превозване на времето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР