Слънцето преминава в знак Скорпион до 21 ноември Луната е

...
Слънцето преминава в знак Скорпион до 21 ноември Луната е
Коментари Харесай

Втората половина на деня могат да настъпят промени и непредвидени събития

Слънцето минава в символ Скорпион до 21 ноември

Луната е в символ Козирог и от 07:36ч до 15:18ч. се движи на луфт.

Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелан. Да се понижи физическата интензивност. Рискът от пострадване и строшаване на костите се усилва - те стават чупливи. Голямо натоварване на гръбначния дирек, изключително на коленете, може да има съществени последствия. Уязвими са костната система, гръбначния дирек и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни. Ако не е неотложно и незабавно, добре е да отложите визитата си при ортодонт.

Тъй като нощното величие губи силата си, не би трябвало да стартирате нищо ново или да вземате

значими решения. Сега всички старания са обречени на крах или срещане на компликации и трудности. Може да се заемете с настоящите въпроси, нормалните неща, да отделите време за духовната страна на живота, да си почивате, в случай че има опция. Не купувайте скъпи и значими покупки, не подписвайте контракти, не започвайте работа на ново място, не правете оферти.

В 15:18ч Луната влиза в символ Водолей, където ще остане до 23:19ч на 25 октомври

Луната в този знак прави хората по-чувствителни и нервни. Нараства интереса към всичко ново, извънредно. Подходящо време за съзидание. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност.

Продължава 7 лунен ден до 15:02ч на 23 октомври (от 14:13ч на 22 октомври)

Това време се отличава с нарасналото предпочитание на човек да комуникира, да бъде изслушан и свестен. Бъдете деликатни освен в дейностите, само че и в думите и в мислите. Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми. Лунният ден има отношение към силата на словото, словесната меродавност, по тази причина внимавайте какво казвате, тъй като може да се реализира. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Възникнали болести елементарно се излекуват. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка.

Подстригване единствено до 15:00ч.

Следва 8 лунен ден от 15:02ч на 23 октомври до 15:42ч на 24 октомври

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога възкръсва от пепелта. Същото се случва и с индивида, както на психическо, по този начин и на клетъчно ниво.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на измененията. Време за втори късмет, второ дихание. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма. Ден за промяна, алхимия и преображение. В този ден могат да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да отреагирвате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. За по-бавните хора времето е неподходящо, по тази причина те би трябвало да проявят малко повече интензивност.

Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли обратно: душата - от предходни грехове, тялото - от токсини, дома от ненужни и остарели движимости. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Болестите почнали в 8-ми лунен ден могат да бъдат рискови. Често става неточност с диагнозите. Може да се организира недояждане, да се направи изчистване на стомаха и червата.

Не се предлага нито секс, нито подкастряне.

7 безоблачен ден – Може да се възнамерява бъдещето, да се намерения за по-далечни вероятности. Ден за креативен инициативи. Препоръчва се да се радостните и да пеете. Не бива да бъдете мрачни в този ден. Не се застоявайте на едно място, още повече вкъщи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР